Бери участь у проєкті «Вмикай усмішки»!

Покажи свій талант у гуморі та отримай гроші.

Телеканал ТЕТ за підтримки платформи онлайн-телебачення Київстар ТБ запустив спецпроєкт «Вмикай усмішки», взяти участь у якому можуть усі охочі гумористи-аматори. 

Щоб взяти участь у проєкті, опублікуй запис свого виступу в Instagram або TikTok під хештегом #вмикайусмішкинатет. Найкращі та найсмішніші потраплять на перегляд до коміків-експертів Євгена Кошового та Юрія Ткача. Якщо вони засміються — переможці отримають головний приз 10 000 грн. Фінал проєкту дивись ексклюзивно на Київстар ТБ.

Жодних жанрових обмежень: це може бути стенд-ап, пародія, сатира, музичний гумор, імпровізація та будь-який інший формат. Головна умова — розсмішити коміків.   

Відтепер гумористичне та розважальне шоу «Розсміши коміка» Студії «Квартал 95» буде виходити на ТЕТ. Прем’єра відбудеться у новому сезоні телеканалу, переглянути який можна також на Київстар ТБ. Слідкуй за анонсами, щоб дізнатися дату. 

За 10 років свого існування шоу «Розсміши коміка» Студії «Квартал 95» стало улюбленим гумористично-розважальним проєктом українців. Це справжній конкурс талантів, у якому кожен охочий може випробувати себе в гуморі та отримати гроші. У 18-му сезоні учасники будуть смішити Євгенія Кошового та Юрія Ткача. 

Встигни взяти участь у проєкті «Вмикай усмішки» від телеканалу ТЕТ за підтримки Київстар ТБ, адже заявки приймаються до 22 грудня.

Усе заради твоєї усмішки (ну, і Ткача та Кошового)!