Зафіналюй літо яскраво на фестивалі Білі ночі. COSMOS

Організатори фестивалю Білі ночі. COSMOS оголосили фінальний лайн-ап артистів, які запалять сцену на Арт-заводі «Платформа».

16 та 17 серпня зарядись енергією музики та космічної атмосфери на фестивалі Білі ночі. COSMOS. Повна справ осінь вже нетерпляче чекає на порозі, не втрачай останньої можливості гарно відірватися. ТЕТ вже традиційно є інформаційним партнером Білих ночей, тож ми вже знаємо, хто підірве сцену цього разу. 

  • ARTBAT — перші українці, які виступили на лайвстрімі Cercle на горі Пан-ді-Асукар. Вони грають на фестивалях Awakenings, Tomorrowland и Untold, а незабаром приїдуть і на Білі ночі, щоб запалити натовп своїми ритмами. 

  • JAN BLOMQVIST — вже вп’яте цей артист приїжджає до Києва і кожного разу на нього чекають з нетерпінням. На Білі ночі виконавець приїде з новою музикою, в якій обіцяє повністю передати атмосферу рідного Берліну. 

  • Malaa — інтрига фестивалю Білі ночі. Бейс продюсер з США грає з маскою на обличчі, тож ніхто не знає, хто насправді там, під маскою. Музичні критики впевнені, що це хтось з відомих виконавців, який вирішив створити додатковий проект. Вже зараз Malaa виступає на фестивалях Tomorrowland, Ultra, Electric Love, Airbeat One, Creamfields, тож Білі ночі чекають на нього з нетерпінням. 

  • Cepasa — в листопаді 2018 року Cepasa випустив четвертий студійний альбом Dark Beauty. Пілотний сингл Waves відзначив Mixmag, а YouTube Music назвав Cepasa одним з найочікуваніших проривів 2019 року. На фестивалі Білі Ночі Cepasa представить нову програму Dark Beauty Live.

  • Cape Cod — проект саунд-продюсера та музиканта Максима Сікаленко. У 2016 році Максим випустив дебютний альбом «Cult». У 2018 році — альбом «Echoes». У записі альбому «Echoes» брали участь вокалісти з США, Великобританії, Ірландії. Вже у листопаді 2018 Cape Cod отримав премію Jagermeister Music Awards в номінації “Кращий електронний проект року”. А в 2019 Cape Cod випустив спільний трек з Джамалою "Крок", який б'є всі рекорди популярності.

Ще понад 100 виконавців української і зарубіжної сцени, серед яких: Boii Costas, Nekliff, Dj Slef, TVORCHI Live, Mark Brainford, Musson (Artem Neba & Tokyo), Junket, The Organism, Guy Richard, Runov & Fleming та інші проведуть з тобою ночі 16 та 17 серпня на фестивалі Білі ночі. COSMOS. Слідкуй за новинами в Instagram та Facebook та купуй квитки, щоб побувати на найгарячішій вечірці кінця літа. 

Разом з усіма, ТЕТ буде денсити на Білих ночах. Слідкуй за нашими сторіз в Instagram, яскраві емоції гарантовані.