«З гарним настроєм під файну музику» — ведучий нового шоу «Він готує, вона керує» поділився лайфхаками з приготування

У весняному сезоні телеканалу ТЕТ покажуть прем’єру нового шоу «Він готує, вона керує». Ведучий шоу Влад Міцкевич дав поради з приготування.

З 20 березня о 18:00 у новому сезоні телеканал ТЕТ показуватиме шоу про випробування стосунків кухнею «Він готує, вона керує». Ведучий проєкту Влад Міцкевич розповів, як полегшити процес приготування на кухні та створювати смачні страви. А також поділився, які популярні лайфхаки в реальності не працюють.

Універсальні поради, які покращать приготування, від шеф-кухара Міцкевича:

Мити печериці не просто водою, а додати до неї борошно, яке виступатиме як абразив. Це допоможе якісніше очистити гриби перед приготуванням.
Якщо готуєте соте — намагайтеся нарізати овочі однакового розміру, аби вони рівномірно приготувалися.
Та все готувати обовʼязково з гарним настроєм під файну музику та, бажано, з любовʼю.

Крім того, ведучий нового шоу на ТЕТ розказав, які лайфхаки з приготування не працюють:
Варити яйце пашот у пластиковому пакеті — погана ідея. Від нагріву пластик може виділяти шкідливі речовини, які зашкодять не тільки страві, але й здоровʼю.
Немає ніякої різниці в тому, солити мʼясо до чи після приготування. Смак буде однаковим!
Якщо будете готувати з поганим настроєм — нічого не вийде. 

«Він готує, вона керує» — захопливе шоу про стосунки та готування. Пари-учасники розділяться, та чоловіки готуватимуть страву, яку не знатимуть, поки жінки переказуватимуть рецепт своїми словами. Та пара, яка найкраще впорається з готуванням і керуванням, переможе та отримає 25 тисяч гривень. Усе відбуватиметься під пильним наглядом харизматичних експертів у стосунках і кулінарії — Олею Поляковою та Владом Міцкевичем, які коментуватимуть готування та даватимуть поради.

Не пропустіть премʼєру нового шоу про кулінарію стосунків «Він готує, вона керує» — з 20 березня о 18:00 на телеканалі ТЕТ!

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!