З Беном Аффлеком, Емілією Кларк і велетнем Грінчем: три різдвяні фільми для теплого сімейного перегляду на ТЕТ

З Беном Аффлеком, Емілією Кларк і велетнем Грінчем: три різдвяні фільми для теплого сімейного перегляду на ТЕТ

Різдвяно-новорічний період – це час, коли вся родина збирається разом, щоб сповна насолодитися домашнім затишком і теплом.

Великий різдвяний кіномарафон на телеканалі ТЕТ стартує в суботу, о 19:25, з комедійного фільму “Пережити Різдво” з Беном Аффлеком у головній ролі. Це зворушлива історія про самотнього мільйонера зі складним характером і його шалену ідею провести Різдво в будинку свого дитинства, який тепер належить зовсім незнайомим людям. Усе для того, аби знову відчути тепло й турботу рідних. Дрю Летам “орендує” сім’ю за чверть мільйона доларів, але його авантюра неочікувано виходить з-під контролю. “Пережити Різдво” на ТЕТ – блискуча нагода провести суботній вечір з тими, кого по-справжньому любите.

Слідом за американською кінострічкою з неперевершеним Беном Аффлеком святковий настрій підхопить романтична комедія “Щасливого Різдва” з чарівною Емілією Кларк і Генрі Голдінгом. У суботу, 23 грудня, о 21:15 всією сім’єю по вуха закохуйтеся в казкову історію цинічної Кейт, що працює ельфом у різдвяному магазині, і красунчика Тома, котрий здається надто ідеальним, щоб бути з такою, як вона. “Щасливого Різдва” – душевна романтична комедія з культовими хітами Джорджа Майкла.

Королем недільного кінопоказу на ТЕТ стане зелений волохатий велетень, який мало не зруйнував головне свято року. 24 грудня о 12:40 в ефірі телеканалу улюблена сімейна комедія “Грінч – викрадач Різдва”. Анімаційна новорічна класика, яка без сумнівів зарядить настроєм як дітей, так і дорослих. Проживіть цю пустотливу пригоду ще раз усією сім’єю.

У святковий вікенд 23 - 24 грудня відкладіть щоденні турботи, насолодіться спільним кінопереглядом і пориньте у світ кращих різдвяних фільмів на ТЕТ.

Закохуйтеся в чарівні сюжети разом з найріднішими.