«Війна розкидала нашу родину по всьому світу» — Артур Логай поділився щирим відео про його родину

Актор «Моя улюблена Страшко» створив відео зі всією своєю родиною та розповів, як війна розлучила рідних.

Артур Логай, відомий український актор, зірка «Моя улюблена Страшко» та переможець «Танців з зірками», на своїй сторінці поділився відео зі своїми рідними, у якому розповів, як війна розкидала його родину по всьому світу.

«З нами мама Жені, яка залишила свій улюблений Харків. Мій старший син Герман з його мамою зараз у Туреччині. Мої бабуся з дідусем — у Запоріжжі. Мій тато з іншою бабусею, на жаль, на окупованій території. Моя мама з її чоловіком — взагалі на іншому континенті», — розповів актор.

Артур Логай разом зі своєю дружиною створили український бренд «Спадщина», та запустилися з футболками з унікальним орнаментом:

«Ми з Женею захотіли створити символ, який єднає нашу сім’ю крізь простір та час.
І навіть крізь покоління. Так народилося Древо Життя України. Наше спільне Дерево Родини», — розповів актор.

Зараз дуже важливо підтримувати бойовий дух і оптимізм, тому серіал з актором Артуром Логаєм «Моя улюблена Страшко» в ефірі ТЕТ стане острівцем спокою та найкращим способом провести час — з 26 вересня з понеділка по четвер о 19:00.

Глядачі проживуть складнощі та радощі разом з соромʼязливою Настею, яка своєю наполегливістю та вірою в себе прокладатиме шлях до омріяного життя, у серіалі «Моя улюблена Страшко» на телеканалі ТЕТ

Нагадуємо, що телеканали ТЕТ і 1+1 обʼєднують програмні сили: відтепер глядачі зможуть дивитися найбільші шоу країни та найулюбленіші серіали на одному майданчику. 

Згадайте культову історію та улюблених героїв — дивіться серіал «Моя улюблена Страшко» з 26 вересня з понеділка по четвер о 19:00. 

Світло завжди перемагає морок!