Відтепер 1+1 video у твоєму смартфоні!

Вмикай улюблені передачі TET 24/7

З мобільним додатком 1+1 video ти отримуєш вільний доступ до всієї бібліотеки проектів ТЕТ. не обов’язково поспішати додому точно до часу виходу нової серії «Сімейки У» чи «Панянки-Селянки» - подивитись їх можна буде за допомогою смартфона або планшета прямо у час виходу нової серії, або у будь-який зручний час. Додаток створений спеціально для того, щоб телеглядачі мали можливість спостерігати за улюбленими проектами у максимально зручному для них режимі через смартфон або планшет з операційною системою Android.

Серед переваг додатка 1+1 video:

  1. Безкоштовна можливість переглядати нові випуски улюблених серіалів та проектів у зручний час, незалежно від дати і часу їхньої трансляції. Завдяки цьому користувач додатку 1+1 video має більшу свободу у плануванні свого розкладу.
  2. Відсутня прив’язка до місця – додаток працює скрізь, де є підключення до мережі інтернет: його можна взяти з собою на дачу чи відкрити під час обідньої перерви на роботі чи в університеті. Більше не доведеться пропускати цікаві програми через невдалий збіг обставин.
  3. Чітка структура. Увесь відеоконтент розсортовано за жанрами – прихильники певної тематики зможуть одразу шукати цікаві їм проекти у відповідній категорії, а не витрачати час на пошуки у списку усіх доступних до перегляду відео.
  4. Зрозумілий та зручний інтерфейс, у якому буде просто розібратись. Додаток 1+1 video поділено на розділи, що робить пошук цікавого кожній окремій людині відео максимально швидким та простим.
  5. Можна дивитись TV онлайн і не пропускати вихід нових серій «Країни У», останні випуски новин та прямі ефіри.
  6. Можливість внести улюблені проекти до списку «Обраного». Таким чином, вони завжди будуть у швидкому доступі, і їх можна буде передивлятись коли завгодно.

Завдяки додатку 1+1 video телеглядач зможе використовувати усі переваги телебачення онлайн. Для перегляду прямих ефірів улюблених шоу більше не обов’язково поспішати додому – програму можна встановити на будь-який смартфон чи планшет на операційній системі Android.

1+1 Media розробила додаток для того, щоб усі прихильники телеканалу ТЕТ створили власний зручний режим перегляду відеоконтенту, не залежачи від місця їхнього знаходження і розпорядку дня. Вільний доступ до ТБ програм– крок до майбутнього, який дозволить зробити засоби масової інформації максимально сучасними та доступними для кожного глядача.

Ексклюзивна пропозиція для абонентів Київстар: 20000 годин серіалів та телепрограм без тарифікації трафіку у мобільному додатку 1+1 video.

Завантажити додаток 1+1 video на свій Android можна за посиланням