Улюблені епізоди шоу “Я люблю Україну”, чаклунка Анджеліна Джолі та святковий проєкт “Різдво. Ти не один”: зустрічайте Новий 2024 рік з кращим контентом на телеканалі ТЕТ

Улюблені епізоди шоу “Я люблю Україну”, чаклунка Анджеліна Джолі та святковий проєкт “Різдво. Ти не один”: зустрічайте Новий 2024 рік з кращим контентом на телеканалі ТЕТ

У неділю, 31 грудня, на глядачів телеканалу ТЕТ чекають одразу три захопливі епізоди великого проєкту “Я люблю Україну”, які увійшли в топ кращих випусків 1 сезону.

Передноворічний марафон любові до України о 16:00 відкриють Бампер і Сус у команді Юрія Ткача та Олексій Суровцев і Міла Єрємєєва в команді Володимира Дантеса, які спробують розібратися в гербах українських міст і перевірять везіння на колесі фортуни. Слідом естафету підхоплять Артур Логай з Дашею Кубік та Ілона Гвоздьова зі Станіславом Горуною. Хто з них неочікувано добре знається на західноукраїнському діалекті, дізнавайтеся о 18:00 на телеканалі ТЕТ. Фінальною четвіркою зіркових учасників шоу “Я люблю Україну” стануть метри української естради, гумору та трендів – Павло Зібров, Костя Трембовецький, Анна Трінчер і Мішель Андраде. О 20:00 вони щосили намагатимуться порозумітися без слів, згадуватимуть шкільну програму й перевірятимуть свою удачу під наставництвом Володимира Дантеса, Юрія Ткача та пильним поглядом Ксенії Мішиної.

О 22:00 в останній вечір 2023 року увірветься незрівнянна Анджеліна Джолі з фільмом “Чаклунка”. Це історія найвідомішої лиходійки Disney, у грудях якої б'ється безстрашне кам'яне серце. Фентезі-стрічка, яка підкорила мільйони глядачів по всьому світу. 

Одразу після звернення президента Володимира Зеленського та найзаповітніших бажань під бій курантів закохуйтеся в унікальне українське Різдво, що поєднує давні традиції та сучасність. Дивіться опівночі разом з найближчими великий святковий проєкт “Різдво. Ти не один”, який об’єднує українців по всьому світу. Розпочніть Новий 2024 рік зі стійких сенсів, глибокої автентики та єдності в колі рідних і друзів, улюблених зірок і героїв нового часу.

Услід за проєктом “Різдво. Ти не один”, о 2:00, в ефірі телеканалу ТЕТ концерт улюбленця мільйонів українців Артема Пивоварова. Артиста, котрому підспівують від малого до великого, хітмейкера, чиї пісні друкують у шкільних підручниках, вокаліста, унікальний голос якого пробирає до мурах. У поєднанні з оркестром народних інструментів НАОНІ та Капелою Ревуцького треки Артема Пивоварова торкнуться найтонших струн душі.

Зустрічайте Новий рік і закохуйтеся в життя разом з ТЕТ.