ТРЕНДОВІ РЕЧІ ЗИМИ 2022

СЬОГОДНІ АКТУАЛЬНЕ ТЕПЛО

Які елементи гардеробу набрали популярність серед людей цієї зими, та чи можна тепло, проте гарно одягатися?

Балаклава

Цього року звичайні шапки остогидли модній індустрії, тому світові модники знайшли для себе незвичне та, водночас, цікаве рішення. Балаклава, яка вважалася атрибутом розбійників, зайшла на ринок як модний головний убір.

Одягають її будь-якого кольору і форми, а сонячні окуляри нестандартно доповнять образ!

Дублянки

Однотонні дублянки з вишуканим охайним хутром стають трендовими. Незважаючи, що сама по собі дублянка є теплою, шия часто залишається відкритою. Тож ідеально поєднувати цей верхній одяг з теплими шарфами та кофтинками, що мають високий комір.

Об'ємні шарфи

Шарф — це річ, яка з року в рік не втрачає актуальності, адже ідеально підходить для зігрівання шиї та може використовуватися як головний убір. Проте, погодьтеся, навіть вони можуть відрізнятися за стилем.

У цьому році модники надають перевагу теплим бавовняним і довгим шарфам. Їх поєднують з будь-яким верхнім одягом, адже завдяки своїй універсальності цей елемент органічно вписується в різні образи.

Куртки оверсайз

Такі пуховики набули популярності ще декілька років тому та втратять її нескоро. Існують варіанти на будь-який смак: коротка куртка — щоб підкреслити талію, але все-таки зігрітися, довга — покрити майже все тіло та зігрітися більше, без втрати привабливості образу.

У чому секрет? У порівнянні з великим пуховиком, у куртках оверсайз дівчата здаються мініатюрними завдяки контрасту об’ємів. До такого верхнього одягу пасують різні шапки та навіть кепки, на яких одягають капюшони. Таким чином, голова залишається в теплі, та й виглядає стильно.

Чому ж сьогодні популярне тепло?

Люди навчилися знаходити для себе красивий, проте дійсно теплий варіант вбрання.

Модники більше почали піклуватися про здоров’я, про що свідчать довгі коміри, великі теплі куртки та об'ємні светри. Нарешті знайдено золоту середину, та щобільше — естетичну і зігріваючу.

Давай вивчати моду разом з ТЕТ!