ТОП 5 ПРИЧИН ПОДИВИТИСЯ СЕРІАЛ «БІБЛІОТЕКАРІ»

Чому варто його переглянути?

1. СЮЖЕТ, ЩО ЗАХОПЛЮЄ

Серіал «Бібліотекарі» насправді сіквел фільму «Бібліотекар», що вийшов минулого десятиліття. Через величезну популярність кінокартини, режисери вирішили випустити продовження, але вже з новими героями й ще більш захоплюючими містичними пригодами.

Серіал складається з 4 сезонів, зйомки яких вже закінчилися, але як приємно щоразу повертатися до улюблених героїв, лише включивши телеканал ТЕТ.

2. РІЗНОМАНІТНІСТЬ ЖАНРІВ

Основним жанром серіалу є комедійний пригодницький бойовик. Але для того, щоб цей серіал відрізнявся від схожих, режисери вирішили надати кожному тижню новий власний жанр. Включаючи трилери, казки та подорожі в часі.

Таким чином, ти побачиш різноманітність стилів, що з'єднані в одному серіалі, від чого він дедалі більше дивує.

3. ГАРМОНІЯ ГУМОРУ ТА МІСТИКИ

На відміну від подібних за тематикою серіалів, ця картина створена не в стилі похмурої готики. «Бібліотекарі» знято для глядачів, які люблять веселитися, спостерігаючи за кумедними персонажами та безшабашними сюжетними ходами («Треба пограбувати Букінгемський палац? Пішли грабувати Букінгемський палац! Там точно є круті артефакти!»).

Якщо тобі одночасно не вистачає гумору та магічного сюжету, серіал «Бібліотекарі» буде відмінним вибором для тебе.

4. УНІКАЛЬНА КОМАНДА

Члени команди кардинально відрізняються один від одного як зовні, так і за характером. В її складі дві харизматичні дівчини, Кассандра— геній математики, саме тому вона дуже необхідна у роботі бібліотекарів. Ів Берд, яка має унікальну підготовку і саркастичний гумор. Джакоб Стон— спеціалізується на історії мистецтв, та Єзекіїль Джонс, який багато років заробляв на життя шахрайством, але тепер вирішив все змінити. Останнім героєм "Бібліотекарів" є Дженкінс, він практично ніколи не залишає бібліотеку і не бере участі в місіях, а більше збирає інформацію та підказує іншим членам команди, як діяти.

Подивившись цей серіал, ти наберешся саркастичного гумору та інтелектуальної витонченості (головне не перенести всю цю містику в життя).

5. ЦІКАВА ІСТОРІЯ

У процесі перегляду фільму герої не лише з гумором розкривають містичні завдання, а й діляться з глядачами історичними цінностями та фактами. Наприклад, у серіалі, "Бібліотекарі"— це давня організація. Вона була заснована в період, коли ще існувала Олександрійська бібліотека, що іноді лякає й одночасно зачаровує кількістю охопленого часу.

Багато чого, що здається фантастичним у серіалі, існувало колись у реальному житті, що ще більше підігріває інтерес до перегляду.

Дивись серіал з понеділка по четвер о 22:00 на ТЕТ