ТЕТ запропонував підписникам вгадати нового ведучого ЖВЛ

У серпні на ТЕТ відбудеться прем’єра відомого шоу «Життя відомих людей».

8 серпня о 10:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться неймовірна прем’єра інфотейнмент шоу про життя відомих особистостей «Життя відомих людей».

Наразі ще не відомо, хто стане новим харизматичним ведучим ЖВЛ, але ТЕТ запропонував своїм підписникам поділитися своїми здогадками. 

Серед претендентів від глядачів на обличчя шоу опинилися Позитив, Анна Саліванчук, Євген Таллер, Євген Кот, Анастасія Зухвала та Неля Шовкопляс.

ТЕТ поки зберігає інтригу та ділиться відповідями від знаменитостей щодо їхньої участі у ЖВЛ. Усі вони обіцяють зʼявитися в сюжетах «Життя відомих людей» та дають підказки, хто ж новий ведучий. 

Новий сезон оновленого шоу вразить відвертістю історій від відомих людей про те, як війна змінила їхні життя. Герої програм розкажуть, що їм допомагало триматися, не падати духом, та знаходити позитив для натхнення.

Гостями ЖВЛ стануть не тільки відомі українцям особистості, але й народні герої, які проявили себе під час війни та стали популярними завдяки своїй самовідданості та патріотизму. З деякими з них ви можете познайомитися вже зараз: з 24 лютого журналісти шоу знімали сюжети про волонтерську діяльність українців — усі сюжети можна побачити на Youtube-каналі проєкту.

Незабаром телеканал ТЕТ розкриє особистість нового ведучого інфотейнмент шоу «Життя відомих людей», премʼєра якого відбудеться 8 серпня о 10:00. 
  
Світло завжди перемагає морок!