ТЕТ розігрує пару квитків на виставу «Futurism»!

Унікальна імерсивна вистава «Futurism» — це не просто розвага, а справжнє дослідження.

«Futurism» — це наймасштабніша імерсивна постановка в Україні від компанії Mystery Play, де результат подій залежить тільки від дій учасників. Це гра «із зануренням», де глядач грає головну роль, в буквальному розумінні стає учасником та повноправною діючою особою того, що відбувається. Сюжет проекту заснований на безлічі фільмів, книг та  серіалів, відомих кожному з нас. Це збірний образ майбутнього.

В межах гри ти торкатимешся важливих глобальних тем, таких як забруднення навколишнього середовища, утилізація відходів та ризики, пов’язані з розвитком штучного інтелекту.

Підготовка до прем’єри заняла більше року. У виставі задіяні десятки акторів, а сама подія відбувається у просторі площею півтори тисячі квадратних метрів. Режисером постановки виступив Ігор Беліц, сценаристом був Максим Миклашевський, дизайном займалися професіонали студії Fact Art, а саундтрек створила Grisly Faye. 

І тепер ти можеш потрапити на цю подію безкоштовно! Заходь на нашу сторінку у Фейсбук та слідкуй за оновленнями. Розіграш почнеться вже зовсім скоро!