Свято наближається: Небанальна підбірка зимових фільмів

Це традиція — кожного року передивлятися на ТБ усі частини «Сам удома» з купою мандаринок та величезним келихом глінтвейну.

Але новорічні свята тривають з 19 грудня до 14 січня, тому п’яти стрічок не вистачить!

Тримай небанальну підбірку зимових фільмів — тут є і морозні прем’єри, і перевірена часом класика. 

«Відпочинок за обміном» 

Айріс та Аманда — повні протилежності. Одна живе в Англії в невеликому містечку, інша — в США у власному маєтку. Життя Айріс повне буденності, нічого не міняється вже кілька років. І коли чоловік її мрії розбиває дівчині серце, Айріс розуміє — у житті треба щось міняти. 

В цей же час успішна та щаслива Аманда дізнається, що її чоловік зраджує їй. Напередодні Різдва дві жінки по різні сторони океану опиняються з розбитим серцем. І вирішують, що їм варто просто … помінятися місцями. 

Ця історія показує, що різдвяні дива створюємо ми самі. 

«Тільки диво» 

Історія Северина та його сестри Аніки, які вирушили у небезпечну подорож, щоб врятувати хворого батька. Дія відбувається за кілька днів до Дня Святого Миколая, тому брат і сестра вірять, що диво обов’язково станеться. І поки вони долають випробування, які майже коштують їм життя, вони знаходять і вірних друзів, і справжнє кохання. 

«Тільки диво» — це зимове фентезі з гарячим серцем. Ти зможеш його переглянути в кінотеатрах з 19 грудня. 

«8 жінок»

Забута усіма французька глибинка. Сім’я нарешті зібралася разом, щоб зустріти Різдво. Але свято під загрозою — господаря будинку знайшли мертвим. 8 жінок, близькі до чоловіка, починають власне розслідування. Але у кожної також був мотив, щоб позбавити жертву життя. 

Це розслідування розкриє багато сімейних таємниць, які берегли за сімома замками. Французький гумор, інтрига та чарівні локації — так, це ідеальний новорічний фільм.