Сама жіночність: Прем’єра промо “СуперЖінка”

Дивись відео від режисера кліпів Джамали та СБПЧ та танцюй разом із нами!

Ми наближаємося до довгоочікуваної прем’єри нового формату реаліті-шоу в Україні — вже 12 серпня ти зможеш побачити в ефірі ТЕТ неймовірний проект “СуперЖінка”. А поки ти чекаєш на перший випуск новинки, ми багато працюємо, щоб зробити цей продукт якомога цікавішим. Нещодавно ми завершили зйомки промо-ролику для цього шоу, і вже сьогодні готові презентувати його тобі.

Режисером та хореографом-постановником відео став Анатолій Сачівко, відомий роботами над кліпами Джамали на пісні “Заплуталась” та “1944” та СБПЧ “Злой”.

“Головним завдання було — показати СуперЖінку в кадрі. Продемонструвати найголовніші, основні моделі жінки, її побут, реалізацію — мені здається, все вийшло навіть дуже добре. У нас було три репетиції, ми шукали найбільш органічні образи для кожної з дівчат. Вийшло дуже динамічно, живо. Цей настрій дуже мені імпонує.”, — розповів режисер.

У зйомках, окрім величезної знімальної групи, було задіяно чотири актриси, кожна з яких представила декілька образів. Всі вони разом — квінтесенція жіночності, символ української жінки, що завжди прагне перемоги та здатна робити купу справ одночасно.

“Мені було дуже цікаво поєднувати цих чотирьох дуже різних дівчат, які відрізняються одна від одної за віком, комплекцією, амплітудою рухів. Але при цьому було потрібно відтворити дух змагання між ними. Ми розповідали історію за допомогою пластики, рухів, імпульсу, який постійно передається з кадру в кадр. Мені здається, що кожен образ у нашому відео вийшов унікальним, дуже теплим та добрим”.

Готовий побачити, що ж з цього вийшло?