П’ятничне кіно: “Фантастична четвірка” та “Інструкції не додаються”

Цієї п’ятниці ТЕТ проведе кілька експериментів над людьми.

О 21:00 ми покажемо на ТЕТ один з перших фільмів, знятий за коміксами Marvel. Знай, “Залізної людини”, “Війни нескінченності” та “Капітану Marvel” не було б без “Фантастичної четвірки”.

Головний герой Рід Річардс ще в університеті почав мріяти про міжзоряні подорожі. До нього приєдналися друг Бен Грімм, наречена Сью Шторм та її молодший брат Джонні. Новостворена команда на свій страх і ризик вирушила у політ на незакінченому кораблі, покриття якого не захистило від сильних сонячних променів. Коли вони повернулися на Землю, то зрозуміли, що отримали суперможливості. Рід вмовляє друзів опанувати сили та використовувати їх на користь людства. А як ти знаєш, коли з’являється герой, до нього одразу магнітом притягує поганця. А тут героїв аж чотири. Тому й поганець буде неймовірним — сам Доктор Дум. Приготуйся до битви міжгалактичного масштабу.

А о 23:00 в нашому ефірі опиниться сімейна комедія “Інструкції не додаються”, головний герой якої потрапляє в таку халепу, в порівнянні з якою злодійські плани Доктора Дума здадуться дитячими забавками. Колишня Валентина з’являється на його порозі, вручає доньку і зникає. Валентину доводиться знайти роботу та стати розсудливішим, щоб утримувати себе та дитину. Також чоловік намагається знайти колишню, щоб віддати їй доньку назад. Але коли через 6 років він все-таки її знаходить, то розуміє, що розлучатися з малечею більше не хоче.