“Продюсер” — головна українська прем’єра лютого

Прем’єра стрічки запланована на День закоханих. Не пропусти

14 лютого в широкий український прокат виходить вітчизняна комедійна стрічка “Продюсер”. Роуд-муві, зрежесоване Сергієм Вейном, має зірковий каст та обіцяє глядачу нові в межах українського кінематографу переживання. Виконавцем головної ролі у фільмі виступив давно відомий тобі Олексій Дурнєв, а його партнерами по знімальному майданчику були Даша Астаф’єва, Слава Камінська, Василь Кіт, Павло Зібров, Нікіта Добринін, Андре Тан та інші вітчизняні зірки. 

Сюжет стрічки розповідає історію молодого та надмірно впевненого в собі продюсера (Олексій Дурнєв), який має привезти на знімальний майданчик величезну суму грошей. На шляху до цієї мети йому доведеться зіткнутися з купою перешкод, зустріти ворогів та відкрити для себе нову сторону життя. Всі події фільму приведуть його героїв до абсолютно неочікуваного фіналу, який обов’язково здивує навіть найбільш досвідчених глядачів.

 

Ми вже не можемо дочекатися 14 лютого. Тож радимо і тобі не пропускати можливість побачити український кінематограф під новим кутом. Побачимося на прем’єрі!