NK, ALEKSEEV, Jerry Heil, KAZKA, MÉLOVIN, TVORCHI виступлять на благодійному концерті Ukrainian Freedom Voices на ТЕТ

На благодійному концерті Ukrainian Freedom Voices, який покажуть на телеканалі ТЕТ, виступлять відомі українці виконавці.

Уже в цю неділю, 26 червня, о 20:00 на телеканалі ТЕТ покажуть благодійний концерт Ukrainian Freedom Voices, на сцені якого виступлять найвідоміші та найулюбленіші українські виконавці: NK, ALEKSEEV, Jerry Heil, KAZKA, MÉLOVIN, TVORCHI.

Празький музичний фестиваль Metronome Prague виразить свою підтримку Україні, організувавши окремий захід Ukrainian Freedom Voices.

Головною ідеєю заходу є створення атмосфери дому для вимушених українських переселенців у Чехії завдяки живим виступам найулюбленіших виконавців Батьківщини. Водночас чехи отримають можливість познайомитися з культурою та творчістю України. 

Під час концерту будуть зібрані кошти на медичне обладнання для українських лікарень, які приймають на лікування дітей, постраждалих під час воєнних дій. 

Окрім телеканалу ТЕТ, концерт транслюватиметься відомими чеськими телеканалами, такими як Óčko TV та Cheska Televizia. Українські та чеські телеглядачі, за бажанням, відсканувавши QR Code на екрані трансляції, зможуть зробити пожертву.

До Ukrainian Freedom Voices долучаться й відомі чеські виконавці: вони привітають українців зі сцени, а також підтримають їх у соцмережах.

Metronome Prague — один із найбільших музичних фестивалів, що проходять у центрі Праги щоліта. З 2016 року захід просто неба пропонує гостям дивовижне поєднання великих міжнародних імен та місцевих чеських артистів, різноманітних жанрів та музичних епох.

Дивіться благодійний концерт Ukrainian Freedom Voices у неділю, 26 червня, о 20:00 на телеканалі ТЕТ.

Світло завжди перемагає морок!