Маски від ТЕТ вже у Facebook

Скоріше пробуй та ділися з друзями!

Команда ТЕТ вважає, що гарний настрій та почуття гумору є невід’ємною частиною щасливого життя. Звичайно, ти завжди можеш увімкнути улюблений канал та знайти сотню приводів для посмішки. Але чому б тобі самому не стати героєм найкрутіших проектів ТЕТ? Сказано — зроблено. Тепер ти можеш в будь-яку хвилину приміряти на себе наші маски для Facebook.

«Не позор мене» — легендарна фраза, яка ідеально підходить як для важливих перемовин, так і для іронічного споглядання несправедливостей життя. Спробуй, ми знайшли щонайменше 1000 способів використати цю маску з максимальною користю.

«Сам удома» — ти ж пам’ятаєш, що травень на ТЕТ оголешено місяцем веселощів та бешкетництва під керівництвом героїв серії стрічок “Сам удома”? Аби твої вправи проходили ефективніше, пропонуємо приміряти на себе хрестоматійний образ малюка Маккалістера.

«ТЕТ=Любов» — оточи себе серцями з іменами наших героїв, адже любов, це саме те, що врятує не лише світ, а й твої селфі. До речі, дослідження показали, що саме ця маска дозволяє підвищити впевненість в собі на 125%.

Тож не гай часу дарма, скоріше переходь за посиланнями у назвах масок, роби найкрутіші фото та відео та помічай нас, щоб ми могли побачити всю цю красу на власні очі.

І нехай почуття ТЕТ буде з тобой весь день!