MamaRika проКАЧала українців

Україна вже відчула нестримну енергію співачки

Героїня серіалу «Одного разу в Одесі» — вибухова українська виконавиця MamaRika (Настя Кочетова) провела свій перший сольний тур.

«Тур пройшов чудово, враховуючи, що проект MamaRika з’явився півтора роки тому. Але «тур» — це занадто голосно. Швидше, зустріч і знайомство зі своєю аудиторією. Демонстрація не «Еріки», а нової виконавиці з новою музикою. Люди приходять. Люди слухають. Людям подобається. І це круто.

Першу частину туру ми завершили концертом у Києві. А до цього були Харків, Одеса, Львів, Вінниця, Херсон. Усі міста кльові. Люди скрізь різні, унікальні. У Львові була рваніна. Це ж рідне місто! «Еріку» там сприймали погано. Бо Львів — це арт-об’єкт. І там люблять щось особливе, нове. Одеса — панянка примхлива. Я виступала в закладі, де розважаються «вершки». Але нас там сприйняли дуже позитивно.

Найжахливіший заїзд — вінницький. Це був треш, просто треш. По-перше, ми втрапили в аварію дорогою туди. Нас ледве витягнули з кювету. У закладі поставили дешеву китайську апаратуру. Тобто вони не виконали свої обов’язки. На одній із пісень почалась бійка, літали склянки. Охорона навіть не ворухнулась. Я намагалась розрулити ситуацію зі сцени, заспокоювала. Вінницька публіка дуже крута! Але у закладі, де проходив концерт, ноги моєї більше не буде.

Для концерту в Києві ми навмисно вибрали невелике приміщення. Щоб було максимально затишно, без пафосу. Така собі туса для своїх. Я запросила своїх друзів — музикантів, публічних персон, представників медіа, просто прихильників. Хтось прийшов, когось перехопили грудневі корпоративи. Але 15 ящиків вина, що ми заготували, даремно не пропали.