ЛавЛавCar: Тоня Головач

Тоня, учасниця реаліті-шоу на ТЕТ, — модель, відмінниця й вічна активістка з великими й красивими мріями.

«Я народилась і виросла в Києві. Живу з батьками й молодшими братом. З ним ми зовсім не сваримось. Але, коли він занадто довго сидить за комп’ютером, мушу його відганяти. Я з дитинства дуже активна. Вчилась на відмінно, була президентом класу, а ще встигала відвідувати гуртки: плавала, малювала, вишивала, танцювала.

Я людина, яка завжди відстоює свої права і справедливість. Можу голосно сваритись, але не матюкаюсь. Намагаюсь бути вихованою. 


Люблю мандрувати

Вважаю, що подорожі роблять людей багатшими. Це досвід, нові знайомства, розширення кругозору. Була в Нью-Йорку, але мені взагалі не сподобалося. Таке місто… брудне. Я його уявляла чистим, гламурним. Була в Лондоні. Це місто мене вразило. Там дуже милі червоні будочки, люди стильні, все нове й цікаве. Була у Відні, Угорщині, Будапешті. Мрію про Іспанію, Італію. Мене захоплює культура цих країн. Дуже хочеться побачити.

Я працюю моделлю. Маю комплекси, як і багато дівчат із цієї сфери. Тож у мене ввімкнений режим вічного схуднення. А ще мене захоплює акторська майстерність. Мрію стати акторкою».