Інста-коучі проти шарлотанок

Інста-гуру зібралися у сьогоднішньому випуску не лише побатлитися за звання «богині шопінгу», а і з'ясувати хто з учасниць шарлатанка, а хто справжня інста-коуч

Провідниця у світ сексу Наталія, таролог Лола та прихильниця мантр Катя боролися у модній сутичці. Оскільки дівчата справжні інфоциганки, завдання їм випало відповідне – зібратися на майстер-клас «Як заробити мільйон».

На шопінгу дівчата демонстрували свої найкращі здібності: хто роздавав модні поради, хто карти Таро розкладав, а Наталі взагалі вчила конкуренток стріляти тим самим місцем. Уявіть, люди курси у кредит купують, щоб теж так вміти. Усі учасниці виявилися неймовірно обдарованими, проте «богинею» стала лише одна.

Карти Таро підвели Лолу і перемогу здобула у батлі коучей не вона, а сексолог Наталія. Дівчина підібрала конкурентці гарний та лаконічний образ, щоб піти на майстер-клас із заробітку.

Наталі — сексолог із аудиторією в 1 мільйон підписників в Інстаграм. Дівчина називає себе феєю, у якої індивідуальне навчання коштує по-справжньому чарівно - 12 000 €. Ну а що, за прояв жіночої енергії треба платити, а якщо грошей немає, то курс можна взяти у розстрочку, аби клієнт залишився задоволеним.

Повір, у «богинь» ще багато неординарних талантів, які точно тебе здивують.

Включай телеканал ТЕТ по буднях о 17:00 та насолоджуйся.