Грузинська гостинність проти весілля в стилі «фешн»

Знайомся з першою четвіркою учасниць нового сезону шоу «4 весілля»

Вже 30 вересня о 19:00 на ТЕТ стартує новий сезон реаліті-шоу «4 весілля», тож настав час познайомитися з героїнями першого тижня. Зустрічай дівчат, що запросили на свої весілля всю країну!

Маргарита Полук

27 років, організатор подій, Київ

Зі своїм коханим, співаком Шмагою Тагіашвілі, Маргарита познайомилася під час фестивалю в Чигирині. Дівчина працювала координатором виконавця, але це не завадило парі познайомитися ближче та знайти один в одному ідеальних партнерів. Весілля, розраховане на 120 гостей, пройде в українсько-грузинському стилі, а його бюджет складатиме 500,000 гривень. Наречена підготувала для свята одразу три дизайнерських сукні, а на гостей чекатимуть виступи українських та грузинських музичних колективів, тематична фотозона та авторський торт.

 

Юлія Кардаш  

20 років, працівниця сфери перевезень, Львів. 

Юлія та її наречений Назар Федорак виділили на своє європейське весілля 250,000 гривень та запросили 120 гостей. Наречена матиме декілька суконь, а на гостей чекатиме фотобокс, паперове шоу, та безліч конкурсів. Закохані разом вже близько п’яти років, а рік тому вони офіційно оформили стосунки. Назар каже, що Юля зіпсувала його освідчення. Дівчина дізналася, що коханий готує їй якийсь сюрприз і своїми безкінечними питаннями змусила його розповісти про все раніше. 

 

Анна Гришина

30 років, телеведуча, Дніпро. 

Анна та її наречений Влад Недря запланували весілля на 150 гостей з бюджетом 350,000 гривень. Стиль свята закохані характеризують ємним словом «фешн». Весілля проводитиметься у дворику затишного ресторану з купою милих декорацій та сценою для музикальних гуртів та стендап-номерів. Молодята робитимуть татуювання у вигляді обручок, а сукня нареченої до останньої миті залишиться сюрпризом навіть для неї самої — вбрання від дизайнера Анна побачить прямо в день весілля.

 

Анна Сторчоус  

23 роки, займається працевлаштуванням за кордон, Боярка.

Весілля в європейському стилі на 50 гостей обійдеться Анні та її нареченому Олександру Рябенькому у 100,000 гривень. Пара самостійно займається організацією свята та вручну готує квіткову арку та інші прикраси. На гостей чекатиме кенді-бар, а от прихильники українських традицій будуть розчаровані — закохані вирішили повністю відмовитися від «пережитків минулого».

Ну що, цікаво чиє весілля вийде найкрутішим, а сукня — найелегантнішою? Тоді неодмінно вмикай ТЕТ вже в понеділок о 19:00. Першим ти побачиш весілля Маргарити Полук, тож не забудь прихопити з собою келих доброго червоного вина, аби з головою поринути в атмосферу грузинської гостинності.