Фермер та фотомодель мінятимуться життями на ТЕТ

Знайомся з героїнями першого тижня шоу «Панянка-Селянка» .

Вже 28 жовтня о 19:00 на ТЕТ стартує прем’єра нового міжнародного сезона реалті-шоу «Панянка-Селянка» Україна — Польща. Тож вже за декілька днів ти зможеш на власні очі побачити пригоди наших нових героїнь та дізнатися про всі секрети життя міських багатійок та сільських простачок. А поки що ми пропонуємо тобі познайомитися з найсміливішими учасницями першого тижня нашого шоу. 

Понеділок

Панянка: Моніка

Живе в центрі Познані, обожнює каву, займається бодібілдінгом та ретельно притримується спеціальної дієти. Дівчина має звання «Міс фітнес-бікіні», працює моделлю й танцівницею, вважає себе стовідсотковою панянкою, але хоче спробувати себе в ролі селянки, щоб змінитися чи переконатися в тому, що це неможливо. 

Селянка: Василина

Дівчина з села Гаї, що у Львівські області, обожнює смачно поїсти, вважає себе майстер-шефом з приготування голубів, яких сама розводить. У родини Василини велике господарство: корова, теля, кури, кролики, голуби й три величезних городи. У дівчини багато роботи, а у вільний час вона любить рибалити та пити пиво з друзями.  

Вівторок

Панянка: Юстина

Власниця салону краси, що ділить побут та ліжко одразу з хлопцем та з дівчиною. Любов на трьох влаштовує всіх членів цієї родини, а от батьки Юстини дізнаються про неї лише після виходу програми в ефір. Закохані мають дві свої фірми, дівчата також працюють моделями, а хлопець — фотографом, тож вони самі планують свій час та на повну насолоджуються життям.

Селянка: Ілона

Ілона сирота, вона мешкає в старому будинку бабусі разом із хлопцем. У їхньому помешканні немає ані водопроводу, ані каналізації. Пара планує одружитися, але поки що не має на це коштів. А ще дівчина планує схуднути, щоб одягнути на святкування сукню своєї мрії. Мріє зустрітися з тренером, щоб отримати рекомендації по вправах та дієті, а ще хоче потрапити на професійну фотосесію.

Середа

Панянка: Майя 

Дівчина живе у центрі Варшави та колекціонує антикваріат. Має хатню робітницю та харчується в ресторанах, любить розкіш, не рахує гроші, не працює, але іноді допомагає коханому з його бізнесом. Прийшла на шоу щоб відчути контраст світів та більше цінувати те, що має. А ще спробувати справжню українську кухню.  

Селянка: Олена

Олена — зоотехнік за освітою. У них разом із мамою чимале господарство: кури, гуси, кози, корови. Дівчина з дитинства працює в полі, а відриватися може лише в караоке. Планує одружитися з чоловіком, що старший за неї вдвічі. Олена не вважає себе вродливою та мріє навчитися робити професійний макіяж. 

Четвер

Панянка: Анастасія

Дівчина має свій канал на YouTube, де показує процес приготування їжі в сексуальній білизни. Вона не любить напружуватися та живе в своє задоволення: спа, тренування, манікюр, косметолог — її стандартний день. Вважає, що чоловіки не здатні ні в чому відмовити, якщо їм станцювати, а потім ще й нагодувати. Впевнена, що навіть у селі зможе бути такою ж неперевершеною. 

Селянка: Ірина

Ірина з чоловіком та сином мають велике господарство та свиноферму. Любить ходити з чоловіком на риболовлю та полювання. Для душі та в якості підробітку робить сусідкам манікюр та зачіски. Дівчина ніколи не була за кордоном, тож навіть переліт у іншу країну для неї — вже подія. Мріє стрибнути з парашутом, набити тату та взагалі робити що завгодно, аби не поратись зі свинями. 

П’ятниця

Панянка: Ханя

Блогер з Варшави у свої 29 років не має ані стосунків, ані дітей. Проте вона має купу прихильників, є амбасадором фірми спідньої білизни та обожнює подорожувати. Ханя вже встигла відвідати 31 країну. 

Селянка: Віра

У свої 20 років Віра вже має двох дітей. Мешкає разом із чоловіком та його родиною в одному будинку. Готує та прибирає для всіх родичів, також веде господарство. Пара разом із дітьми та молодшою сестрою чоловіка спить в одній кімнаті. Вважає сенсом свого життя дітей, не уявляє як можна жити лише для себе. 

Важко уявити як такі різні та такі яскраві дівчата зуміють помінятися життями одна з одною, але на те вони й найсміливіші, щоб дивувати тебе. Тож не пропусти: довгоочікувана прем’єра нового сезону реаліті-шоу «Панянка-Селянка» вже 28 жовтня о 19:00 на ТЕТ!