Довгоочікувана прем’єра на ТЕТ

Реаліті “СуперЖінка”: Найцікавіше попереду.

12 серпня о 19:00 на нашому каналі відбулась бомбезна прем’єра реаліті-шоу “СуперЖінка”, і ми вирішили ще раз розповісти про особливості цього крутого проекту.

“СуперЖінка” – це унікальне для українського телебачення реаліті-шоу, яке задумувалось як майданчик для змагання талановитих представниць прекрасної статі за звання найкращої дружини. 

Щотижня 4 учасниці перевірятимуть хазяйновитість, турботливість та привабливість одна одної. Кожна намагатиметься довести іншим, що саме вона гідна титулу “СуперЖінки”, але вирішальне слово завжди залишатиметься за кваліфікованим експертом-психологом. Павло Ковальський – справжній гуру стосунків та магістр з вивчення жіночої душі, проте й дівчата наші за словом у кишеню не полізуть. 

У понеділок ми завітали у гості до Інстаграм-матусі Яни, вчора зайшли на вогник до дуже сильної жінки Олени, а сьогодні підемо в оселю спокійної та покірної Вел, яка точно зможе здивувати інших учасниць своїми домашніми звичаями. Після того, як у четвер ми потрапимо у домівку останньої учасниці, Алі, ми побачимо фінал та дізнаємося не лише ім’я переможниці, а й вислухаємо думку психолога щодо всього того, що відбувалося протягом тижня.

Цікаво хто переможе? Тоді не пропускай нові серії та тицяй на ТЕТ щодня по буднях о 19:00. До речі, разом із престижним статусом справжньою “Супервумен” та статуеткою, якою можна хизуватися перед подружками, переможниця отримає 50,000 гривень. Непогано, чи не так?