День з героєм ТЕТ: Юрій Ткач

ТЕТ провів день з найсмішнішим Юрчиком України.

Ранок задає настрій на весь день наперед. Тому коли цього вівторка ТЕТ разом із Юрієм Ткачем почав день зі смачного та поживного сніданку — стало зрозуміло, що день пройде на найвищому рівні. На ситий шлунок все взагалі сприймається позитивніше. Ще й коли далі буде поїздка за лаштунки головного танцювального шоу країни — “Танці з зірками”.

Але спочатку треба продертися крізь паркувальний лабіринт. З сьомого поверху їхати по колу — це тобі не жарти, треба мати міцний вестибулярний апарат. Після одного лабіринту на Юрія чекав наступний — київські дороги. Прорвавшись і крізь нього, ТЕТ з Юрієм нарешті опинилися на знімальному майданчику. 

На майданчику ТЕТ побачив усе: примірку образів на зйомку, гримерку, їдальню на колесах, місце перепочинку пар після виступу, балкон та знімальний майданчик згори. А найголовніше! — партнерку Юрія по минулому сезону “Танців із зірками” Ілону Гвоздьову. Вона зараз танцює з другом Юрія та відомим тобі з “Сімейки У” Ігорем Ласточкіним. Побажали успіху і біжимо далі — на генеральну репетицію.

Скільки слів було сказано на репетиції, тепер можна відпочити і підготуватися до прямого ефіру. Затримка трансляції під час прямого ефіру не більше 5 секунд і існує лише для того, щоб оператор міг вибрати вдалий ракурс. Тому Юрій готувався відповідально, щоб усе пройшло як по маслу. Зрозуміло, було навіть краще.

Ну що, час вітань і фото з прихильниками? Таких черг в Україні не було навіть за новим айфоном. Доки техпрацівники розбирають декорації, Юрій фотографується з фанатами, спілкується з учасниками і вже їде додому. Час спати і готуватися до наступного насиченого подіями дня. ТЕТ також готується — до наступного вівторка. На тебе чекає щось дуже цікаве...