День з героєм ТЕТ: Микола Панасюк

Розмови, ще розмови, гівевеї та українська музика.

Ранок з героєм ТЕТ почався по-геройськи. Микола зустрів глядачів ТЕТ в масці грізного зайчика з величезними очима. І це той герой, якого ми заслужили. Цікаво, яка в нього суперсила? Очевидно: зацікавити нас на цілий день. Тож супергерой Микола провів для ТЕТ майстер-клас із зачиняння шафи, приготування яєчні та гри у футбол на приставці. Навіть не перепочивши, Микола вирушає на зустріч з племінницею. В таку сонячну погоду нам самим хочеться бути маленькими дітьми на прогулянці з дорослими. Скільки емоцій та радості приносили такі дні.

На черзі — зустріч з родичами. Ні, не з троюрідною тіткою за лінією названої бабусі. Микола побував у зоопарку, де поговорив про важку чоловічу долю з мавпочками. Сподіваюсь, він не переплутав і говорив із самцем. Інакше по мавп’ячому суспільству піде поголос. Приблизно в середині дня Микола попередив нас, що день у акторів зазвичай дуже нудний та не насичений подіями. Що ж, все у світі відносно, адже крім сказаного вище ТЕТ з Миколою встиг і смачно пообідати, і послухати гарну українську музику, і навіть поговорити на філософську тематику корисності професій.

Щоб якось розрядитися від такого серйозного настрою, скоріше їдемо на атракціони. Хоч зйомка там заборонена (кримінал, кримінал), Микола показав нам кілька найкращих автоматів та каруселей. Додатковий бонус: виграний в автоматах приз, вінтажну іграшку 90-х, Микола розігрує на своїй сторінці в Instagram. Тому якщо хочеш собі таку, скоріше переходь на пост та виконуй умови розіграшу.

Далі трохи спортивних вправ, ще один розіграш, цього разу крутих шкарпеток, дорога додому, ще трохи філософських роздумів і ось уже й час лягати спати. Остання порада: лягай спати з позитивним настроєм і прокидатися зранку буде набагато простіше. До наступного вівторка!