День з героєм ТЕТ: Чингіс Мазінов

ТЕТ провів день під звуки українського репу.

Вже майже за традицією ТЕТ починає день з героєм в тренажерному залі. Цього тижня — разом з Чингісом Мазіновим. Коли взимку так холодно, заняття в спортзалі стають не лише засобом наростити м’язи, а й гарною можливістю зігрітися.Тому зранку ми запаслися теплом і поїхали далі — на таємну базу лігасмішників під ритми українського репу. 

Виявилося, база знаходиться за містом. Учасники шоу там готують спецпроект для “Ліги Сміху”, він вийде в ефір вже за 2 тижні. Так що треба поквапитися, а не пірнати під сніг, як усім хочеться. Впевнені, що у такої команди жарти бувають лише смішні та дуже смішні, тож ми з нетерпінням чекаємо на новий випуск. 

А поки що поїхали далі — вдома чекає красуня донечка і неймовірно голодне та ласкаве господарство: кошеня та песик. В умовах квартири коти та собаки стають домашнім господарством, як у селі поросята та качки. 

День вийшов цікавим, по-зимовому коротким та приємним. ТЕТ провів його в чудовій компанії Чингіса. Якщо ти пропустив день, переходь у “Вибране” на сторінці ТЕТ в Instagram. Там ти можеш переглянути будь-який “День з героєм ТЕТ”.