День з героєм ТЕТ: Андрій Рибак

Разом з Андрієм майже відсвяткували Новий Рік.

З самого ранку ТЕТ разом з Андрієм почав розспівуватися: саундтрек “Ліги Сміху” ми знаємо досконало, адже побували за кулісами різних етапів гри. Цього вівторка завдяки Андрієві ТЕТ побачив Зимовий Кубок зсередини. Чому Кубок проходить в листопаді? Щоб гумористи спокійно їли за столом олів’є та холодець і дивилися на себе на екрані. Як казала мама в мультику “Простоквашино”: “А концерт на плівку записаний”. 

За лаштунками зустріли багато знайомих: Сашу Степаненко, партнера Андрія на зйомках “Країна У. Хмельницький”. Їхня команда “Отдыхаем вместе” теж брала участь у боротьбі за Зимовий Кубок. ТЕТ побажав хлопцям успіху, раптом зустрів керівника Центра управління польотами Антона Антоновича Дригу. Ой, це ж Дмитро Голубєв. Так, вигідно бути відомим гумористом, тебе без проблем пускають до гримерок інших зірок.

Разом з Андрієм ТЕТ і цього тижня повернувся додому пізно. “Ліга Сміху”, так як і “Танці з зірками” з Юрієм Ткачем триває довго. Зате вражень у нас — на тиждень вперед! Якраз до наступного вівторка.