«Це цілих п’ять років мого життя!» — Назар Задніпровський про роль «Скажених сусідів» у його кар’єрі та стосунки з дружиною

Головний актор «Скажених сусідів» на ТЕТ дав ексклюзивне інтервʼю Славі Дьоміну.

Відомий актор Назар Задніпровський в інтерв’ю Славі Дьоміну відверто розповів про дитинство в акторській родині, роль «Скажених сусідів» у його кар’єрі та ніжні почуття до дружини.

Народний артист України Назар Задніпровський виріс за кулісами театру, бо він — актор у четвертому поколінні. Його бабуся грала в Одеському театрі, за лаштунками якого часто грався маленький Назар:

«Одеса, мені 10 років, моя бабуся грає головну роль у виставі “Мата Харі”. Та от вона сидить у кріслі на сцені, йде взаємодія з іншим актором. І тут дитяча рука тягнеться до неї: “Ляля, ляля”, — я її так називав. Вона тоді не бачила, а її шанувальниці одразу відреагували. Бабуся ж не розуміє, що відбувається в залі, чому така реакція. Я потім по цій руці добре діставав від неї, тому що для неї правила, традиції театру були дуже важливими: якщо ти за кулісами — не висовуйся. Я постійно отримував за це».

Серіал «Скажені сусіди» прийшов у життя актора вже після заслуженої популярності та овацій театральної зали. Про особливе місце проєкту у своєму житті Назар відверто поділився:

«“Скажені весілля” — це частина мого життя, це мої нерви, мої недоспані ночі, це уламки мого таланту, який я вкладав у свій образ. Дуже важко створювався перший фільм. Всім здається, що це далося нам легко, але нічого подібного. Всі були на нервах — новий проєкт, команда ще притирається один до одного, режисер нервує. А потім — бум, і “Скажене весілля” переросло в серіал “Скажені сусіди”, 27 березня о 19:00 вихід другого сезону на ТЕТ. Це цілих п’ять років мого життя! Це вже сім’я — сценаристи, режисери, актори та продюсери».

Новий сезон «Скажених сусідів» знімали в одні з найважчих місяців, під час масових обстрілів і постійних перебоїв зі світлом. Акторам доводилося часто переривати зйомки через повітряні тривоги та спускатися до бомбосховища.

Проте попри важкі часи та паузу у зйомках більше, ніж у пів року, актор вважає дуже важливим повертатися до життя, повертати глядача до екранів, вселяти віру в українську кіноіндустрію:

«Особливо зараз народ повинен сміятися, розважатися, тому я обов’язково закликаю і запрошую дивитися серіал “Скажені сусіди”».

Задля безпеки родини Назар Задніпровський був вимушений відправити дружину з дітьми до Італії разом з усіма заощадженнями, сам актор жив на зарплатню з театру. 
Наразі родина разом, вони повернулися до України на початку вересня, щоб діти змогли піти в школу. Відверто про стосунки на відстані та почуття до дружини поділився актор:

«Кохання на відстані існує. Це все разом — і любов, і сум за людиною. З дружиною мені пощастило, я її кохаю. Коли я потрапив у госпіталь у дуже важкому стані через цукровий діабет, вона єдина до мене прийшла з баночкою бульйончика, гречкою та котлеткою. І все, тоді я зрозумів, що це — моє».

На роботу в театр Назар Задніпровський їздить у метро та каже, що останнім часом його все частіше впізнають:

«Все більше чую, як люди шепчуться: “О, Вася”, — це мій персонаж зі “Скажених сусідів”. Дуже багато зупиняють, просять сфотографуватися».

Актор зізнається, єдине, що він змінив би у своєму житті — це здоров'я, але загалом вважає себе щасливою людиною:

«Я відчуваю, що правильно живу, вірні акценти розставляю в житті, мене не змінює війна. Я абсолютно тих же переконань: ворог — ворог, друг — друг, родина — родина… Все це незмінно».

А побачити Назара в комедійному образі Василя Сердюка та ще більше пригод улюблених героїв «Скажені сусіди» глядачі зможуть у  другому сезоні найпопулярнішого українського серіалу з 27 березня з понеділка по четвер о 19:00 на телеканалі ТЕТ.

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!