Який знак зодіаку в зірок реаліті-шоу «Богиня шопінгу»?

Дізнавайся більше про коментаторів та фешн-експерта найстильнішого шоу країни

Олексій Дурнєв

Льви – яскраві та неординарні, їх складно не помітити в натовпі. Вони активні, цілеспрямовані люди, з широким кругозором. Бути лідером - в їх крові. Неймовірно, наскільки цей опис точно підходить Олексію.

Женя Таллер та Настя Дєрская

Насті та Женя народились під одним знаком. Скорпіони емоційні, незалежні та прямолінійні. Вони завжди чесно і правдиво висловлюють свою думку. Тому дівчата, чекайте відвертих, але справедливих коментарів в новому сезоні.

Володимир Остапчук та Олег Шевчук

І знову збіг. Володимир і Олег – Терези. Люди народжені під цим знаком дуже добрі та чуйні. Вони рідко ображаються через дурниці, головне для них це гармонія. Ну тепер зрозуміло хто з коментаторів в новому сезоні буде найменше сварити дівчат.

Іван Супрун

Риби – це творчі особистості. А ще вони володіють мудрістю, чуйністю та гарно розвинуною інтуїцією. Ну точно як Іван.

Валерія Мандзюк

Імпульсивні, динамічні, добрі, благородні – це все про Водоліїв та про Валерію. Люди народження під цим знаком з легкістю беруть на себе відповідальність за своїх близьких. А ще вони люблять все нове та неординарне.

Леонід Мартинчик

Відмінними рисами характеру Тельців є врівноваженість, працьовитість, практичність та життєва мудрість. А ще вони великі естети, емпати і хороші психологи. Нам здається, що це найточніший опис характеру нашого улюбленого фешн-експерта.