Телеканал ТЕТ назвав дату прем’єри нового сезону реаліті-шоу "Моя суперродина"

Пориньте в головну сімейну пригоду цієї осені. Сезон осінніх прем’єр на телеканалі ТЕТ відкриває сімейне суперреаліті "Моя суперродина".

Щотижня з 2 жовтня чотири кардинально різні, але яскраві та виняткові українські родини змагатимуться за звання найкращої. Вони оцінюватимуть одне одну в чотирьох категоріях – затишок, частування, розваги та сімейні цінності. У боротьбі за бали сім’ї-учасниці вражатимуть гостинністю, щедрістю столів, люксовими розвагами, особистісними трансформаціями, а подекуди й пікантними зізнаннями. У спробі розкусити одна одну, героїні ставитимуть прямі, зухвалі запитання, проте не забуватимуть веселитися та разом брати від життя по максимуму.

У новому сезоні реаліті-шоу “Моя суперродина” ви познайомитеся з сім’єю спортсменів, яка виховала наймолодшу чирлідерку України. Крихітці не було і двох років, коли мама-гімнастка відправила її на перше в житті змагання. Свій побут і дозвілля покаже родина католиків,  яка шанує польське коріння чоловіка та влаштовує гостям дегустації вишуканих страв за рецептами дружини.

Династія заслужених артистів України занурить у багату й різноманітну культуру ромів, а власники лавандових полів відкриють двері королівського будинку й поділяться сакральною сімейною історією, що зворушить до сліз. І це лише частина яскравих героїв, які боротимуться за право називатися супер родиною.

Новий сезон проєкту “Моя суперродина” подарує калейдоскоп неймовірних емоцій, закохає в різнобарвність життя та стане хорошою вечірньою традицією для всієї сім’ї. Дивіться з 2 жовтня, з понеділка по четвер на телеканалі ТЕТ.