Що таке сімʼя? — Фінал третього тижня реаліті «Моя суперродина» на ТЕТ

Уже завтра телеканал ТЕТ покаже, хто з третьої четвірки сімей отримає звання «Суперродини».

Завтра о 18:00 на телеканалі ТЕТ покажуть фінал третього тижня змагань у великому сімейному реаліті «Моя суперродина». Остання родина з четвірки, Ярошів, покаже своє життя, познайомить з побутом і поділиться своїм поглядом на те, що ж таке «сімʼя». Хто стане переможцем?

Третю четвірку родин-учасників обʼєднує різність «масштабності» сімей — для когось це всі близькі родичі, а для інших — тільки мама, тато та діти.

Родина Бурлака. Два брати-близнюки Бурлака Леонід і Дмитро настільки дружні, що всі живуть в одному ЖК, спеціально купили квартири поруч. Один одружений, інший — ні. З ними — справжня одеська мама, стильна та симпатична. Вони разом проводять усі свята та навіть разом працюють. 

Родина Редько — спортивна сімʼя. Тренуються 5 разів на тиждень. Здорове харчування — обовʼязково складова побуту. Дисципліна та цілеспрямованість — їхнє життєве кредо.

Родина Діджакомантоніо. Багатодітна італійсько-українська родина. Їхня унікальність у тому, що поєднують дві культури та знайшли спосіб ужитися та знайти спільну гармонію в побуті. 

Родина Ярошів — прості, смішні, зі зрозумілими для всіх принципами: уміти радіти простим речам. Для них немає обмежень, якщо хочеться чогось — то можна. В Ярошів діти на першому місці, вони дуже люблять проводити час разом.

«Моя суперродина» — унікальне сімейне шоу, яке збере українські родини у змаганні за звання «Суперродини». Глядачі познайомляться з найяскравішими сімʼями, а деяких з них навіть впізнають. На екранах покажуть не тільки ідеальну картинку, а й розкриють усі секрети учасників. Щовипуску чотири кардинально різні родини розповідатимуть про свої цінності, правила та традиції, аби довести, що вони — найкращі.

Хто ж переможе у фіналі третього тижня сімейного реаліті «Моя суперродина» — не пропустіть у четвер о 18:00 на телеканалі ТЕТ!

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!