Хто головний? — Родини премʼєрного тижня реаліті «Моя суперродина» вже сьогодні на ТЕТ

Уже сьогодні телеканал ТЕТ покаже змагання українських сімей за звання «Суперродини». Хто ж стане першою четвіркою?

Сьогодні о 18:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться премʼєра великого сімейного реаліті «Моя суперродина». У першому тижні збереться перша четвірка родин, які поділяться своїми традиціями, правилами та покажуть своє життя. Без скелетів у шафі — не обійтися! 

Родини-учасники живуть за своїми правилами, але чи сприймуть їхній устрій супротивники? 

Першою родиною стануть Мірошниченки — відомий ведучий Тімур та його дружина Інна. Подружжя виховує двох діток, рівномірно розподіляючи обовʼязки. Пара заявляє, що в їхній родині панує рівноправʼя, вони надійні партнери та підтримка один одному. 

Родина Туркот. Представники династії стоматологів з Вінниці. Анатолій та Анастасія виховують однорічну доньку, якій планують передати знання та виростити теж стоматологом. Молода родина дуже дисциплінована та амбітна: постійний спорт, загартовування, саморозвиток. 

Родина Годжатових, Ровшан і Лейла, разом 9 років. Ровшан — має східну ментальність, а Лейла — українка, яка прийняла Іслам і відмовилася від раніше звичних речей, якийсь час навіть ходила з покритою головою. З чіткими правилами родина живе в любові, в якій поєдналися дві культури. 

Родина справжніх естетів — купили звичайну сільську хату, яку перетворили власними руками на котедж в едвардіанському стилі Англії. 

«Моя суперродина» — унікальне сімейне шоу, яке збере українські родини у змаганні за звання «Суперродини». Глядачі познайомляться з найяскравішими сімʼями, а деяких з них навіть впізнають. На екранах покажуть не тільки ідеальну картинку, а й розкриють усі секрети учасників. Щовипуску чотири кардинально різні родини розповідатимуть про свої цінності, правила та традиції, аби довести, що вони — найкращі.

Не пропустіть велику премʼєру сімейного реаліті «Моя суперродина» — вже сьогодні о 18:00 на телеканалі ТЕТ!

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!