Наповніть осінь сімейним затишком з новим сезоном суперреаліті "Моя суперродина" на ТЕТ

Уже цієї осені такі різні, неідеальні, але неймовірні та справжні українські родини відчинять нам двері у власні оселі.

Пориньте у світ цікавезних традицій, розмаїття сімейних цінностей та особистих непередбачуваних секретів у новому сезоні реаліті-шоу "Моя суперродина" на телеканалі ТЕТ.

Щотижня чотири кардинально різні родини збиратимуть перед екранами та гостинно пускатимуть українців у свої домівки. Вони ділитимуться унікальним досвідом подружнього життя, діставатимуть скелети з шафи, щедро накриватимуть на стіл, від душі розважатимуть одне одного, а часом критикуватимуть і зворушуватимуть до сліз. Сім’ї-конкуренти оцінюватимуть одне одного й виставлятимуть бали в чотирьох категоріях – за затишок, частування, розваги та сімейні цінності. Хтось прискіпуватиметься до дрібниць, а хтось ламатиме стереотипи й не скупитиметься на бали. Наприкінці тижня лише одна з них здобуватиме звання суперродини.

Перший сезон сімейного реаліті-шоу довів, що "Моя суперродина" – це справжній путівник по українських родинах і їхніх неповторних цінностях, приправлений незручними, прямими запитаннями, співпереживаннями та щирим захопленням попри конкуренцію.

Не пропустіть новий сезон цікавезного реаліті-шоу "Моя суперродина", в якому неповторні українські сім’ї боротимуться за звання суперродини. З кожною їхньою витівкою ми по самі вуха закохуватимемося в цю велику, зворушливу, сімейну пригоду на телеканалі ТЕТ.