Піддайтеся чарам добра й пориньте у світ магії з культовим серіалом “Добра відьма” на ТЕТ

Піддайтеся чарам добра й пориньте у світ магії з культовим серіалом “Добра відьма” на ТЕТ

Коли, як не зараз, час для нових знайомств і створення неймовірних кіноспогадів. З 17 червня пориньте у світ чарівних пригод разом з телеканалом ТЕТ і серіалом “Добра відьма”. Культовим американським фентезі про життя та дрібку магії в ньому.

З понеділка по четвер о 12:00 відправляйтеся в маленьке містечко Міддлтон, де разом з донькою Грейс мешкає жінка, на ім'я Кессі Найтінгейл. Ефектна брюнетка з добрими карими очима, наділена особливими здібностями та бездоганною інтуїцією. 

Через знання лікарських трав Кессі викликає страшенну допитливість сусідів, і зачаровує своїм шармом кожного, хто  трапляється на її шляху. Не став винятком й успішний хірург Сем Редфорд, що перебрався до Міддлтона з Нью-Йорка й оселився по сусідству. Конкуренція та напруга, яка виникла між ними через різні погляди на медицину, переросла у справжню дружбу та дещо більше. Б'ємося об заклад, стосунки цієї дивовижної парочки готують для вас багато сюрпризів.

Фентезі “Добра відьма” доводить, що знайти світло можна в будь-якій ситуації, а випромінювати любов і добро – попри будь-які негаразди. Адже серце головної героїні Кессі Найтінгейл завжди відкрите для друзів і навіть незнайомих людей. Американська акторка Кетрін Белл, яка втілювала добру чаклунку впродовж усіх семи сезонів, так відгукується про свою героїню: “Вона надихнула мене стати кращою людиною, бути добрішою, ніжнішою, більш люблячою та відкритою. Я знаю, що багато хто відчув те ж саме”.

Тож не опирайся чарам добра. Дивіться новий серіал “Добра відьма” з 17 червня о 12:00 на телеканалі ТЕТ.