«Я підкаблучник» — Тімур Мірошниченко взяв участь у кулінарному шоу «Він готує, вона керує» на ТЕТ

Під час знімань найемоційнішого кулінарного шоу «Він готує, вона керує» свої стосунки випробувала зіркова пара ведучих Тімура та Інни Мірошниченко.

З понеділка по четвер о 18:00 глядачі телеканалу ТЕТ спостерігають за кулінарними стосунками закоханих пар у найемоційнішому шоу «Він готує, вона керує». Зіркова ведуча Оля Полякова підтримує командний дух учасників, а шеф Влад Міцкевич — пильно стежить за процесами на кухні.

В одному з випусків шоу, премʼєра якого відбудеться сьогодні ввечері, учасниками стали зіркові ведучі Тімур та Інна Мірошниченко. Під час «візитки» закохані поділилися, що дуже люблять їсти, а Тімур зізнався, що він не бачить проблеми в тому, щоб поступатися своїй дружині:

«Я підкаблучник. Я не сварюся. Ми налаштовані зробити шикарну страву, якщо ще вийде перемогти — буде взагалі ідеально», — розповів Тімур.

Чи приготує пара Мірошниченків найкращу страву, а також які ще несподіванки підготувало кулінарне шоу «Він готує, вона керує» — дивіться вже сьогодні 18:00 на телеканалі ТЕТ.

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!

СХОЖІ НОВИНИ