Ще більше пригод і ще більше родичів: дивіться продовження культового комедійного серіалу “СидОренки-СидорЕнки” вже з 4 березня на ТЕТ

Уже 4 березня на телеканалі ТЕТ відбудеться комедійна прем’єра, на яку чекала вся країна. Новий сезон культового серіалу “СидОренки-СидорЕнки”.

З понеділка по четвер о 19:00 дивіться яскраве продовження історії життя двох сімей, які переплутали синів у пологовому будинку, а через 16 років стали однією великою родиною.

За два роки родини СидОренків-СидорЕнків пройшли безліч випробувань: разом виховували синів, яких переплутали в пологовому, разом вели бізнес, сварилися та мирилися, заводили романи й розлучалися. А в новому сезоні наші улюблені герої будуть змушені перебратися на справжню ферму! 

Авжеж, після раптового переїзду баталії між Сидоренками завирують з новою силою! Усім їм доведеться прокидатися з першими півнями, доїти корів, ловити гусей, пасти кіз, копати, садити й робити безліч інших речей, про які вони й гадки не мали. Тож з 4 березня на СидОренків-СидорЕнків чекають нові нестримні пригоди та новий не менш чудернацький родич. Зжитися з ним – це ще те завдання з зірочкою.

У продовженні культового комедійного серіалу до вже улюблених героїв приєднаються Віра Кобзар, яка зіграла головну антагоністку сезону, Андрій Пономаренко, котрий перевтілитися в сільського ветеринара Льоню, Віталіна Біблів, по сусідству з якою оселяться Сидоренки, і багато інших відомих українських акторів та акторок.

З 4 березня о 19:00 на глядачів чекає ще більше халеп на рівному місці, ще більше пригод на одне місце та ще більше родичів. Адже Сидоренків багато не буває. Не пропустіть прем’єру улюбленого серіалу “СидОренки-СидорЕнки” з понеділка по четвер на ТЕТ.