Улюблені герої та знайомі кожному пригоди: культовий комедійний серіал "Скажені сусіди" знову на ТЕТ

З 15 квітня в ефірі телеканалу ТЕТ український серіал, що миттєво став класикою – "Скажені сусіди".

З понеділка по четвер о 19:00 родини Середюків та Крижанівських вестимуть одвічні сусідські змагання – у кого хата вища, трава зеленіша, а діти розумніші. 

"Скажені сусіди" – це добра комедія про буденні стосунки та життєві ситуації, знайомі всім, хто має сусідів. Кожна серія насичена народним гумором, шаленими пригодами, теплою атмосферою та яскравими героями, на яких чекають цікаві виклики, випробування совісті та навчання добросусідству. На ТЕТ глядачі знову побачать улюблених персонажів і популярних зірок українського шоубізнесу, від яких загуде Яблунівка.

У головних ролях – Назар Задніпровський, Леся Самаєва, Юрій Горбунов, Поліна Василина, Інна Приходько, Арам Арзуманян, Олександр Кобзар, Джиммі Воха-Воха та інші відомі українські актори. Їхня давня дружба виходитиме з-під контролю, нове кохання приховуватиме заплутані таємниці, а справжнім сусідським баталіям не буде ні кінця, ні краю.

Закохуйтеся знову і знову у культовий український хіт для всієї родини – "Скажені сусіди" з понеділка по четвер о 19:00 на телеканалі ТЕТ.