Тарас Стадницький зізнався, яка роль у кіно йому здається найскладнішою

Український гуморист і шоумен поділився власними вподобаннями зі світу кіно, а також розповів, яку роль зіграти найскладніше.

Як ви пам’ятаєте, у жовтні 2023 року на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ з’явилися добірки з популярним контентом 1+1 media, які доступні без авторизації та безоплатно абсолютно всім глядачам на будь-яких пристроях. Тож наступним героєм, який поділився своїми кіносмаками, став актор і тренер "Ліги Сміху. Волонтерський десант 3" Тарас Стадницький.

"Це драма, комедія, історія, реаліті-шоу, екшн. Усе дуже залежить від настрою та від обставин. Здебільшого люблю комедії та ситкоми, але часом пробиває і на драму, і на історичні фільми. Зараз виходить дуже багато українського контенту, тому стараюсь принаймні нічого з нього не пропускати", — коментує шоумен.

Також гуморист поділився низкою фільмів і серіалів, які полюбляє переглядати у вільний час:

"З останніх сріалів — це 2 сезон “Тед Лассо”. Коли я вдома, то щовечора переглядаємо з дружиною по серії, а  дороі чи на гастролях почав дивитися серіал “Спадкоємці”. Фільми через свою тривалість потребують більше часу, тому здебільшого є час на серіали. Та й то можу на половині заснути. Вік".

"То було б драмеді — драма з елементами комедії. Хоча більше комедія з елементами драми", — коментує Тарас те, яким бачить фільм про себе та своє життя.

А от щодо того, яка роль у кіно, на його думку, найскладніша, актор відповів: «Думаю та, яку грає Джим Керрі в серіалі “Жартую”».

Окрім цього, Тарас Стадницький дуже неординарно відповів на прохання порадити, що подивитися читачам. У відповідь гуморист порадив більше захоплюватися книгою: "Пораджу більше читати. Бо жоден фільм не розфарбує ваше життя так, як ваша буйна фантазія".

Традиційно, знайти цікаві вам фільми чи серіали ви можете за допомогою жанрових добірок на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ. Серед яких доступні: Команда+ — на глядачів чекатимуть детективи та екшени власного виробництва телеканалу 2+2; Гумор+ підійме настрій аудиторії відмінними жартами та сатирою в ситкомах ТЕТ та «плюсів»; Реаліті+ занурить глядачок у найцікавіші та найемоційніші шоу від ТЕТ та 1+1; в категорії Історія+ в захопливий світ таємниць та історичних фактів занурюватимуть документальні й пізнавальні проєкти 1+1 та 2+2; Містика+ відкриватиме доступ до серіалів і програм 1+1 і ТЕТ з навколомістичною тематикою, а також добірка Драма+, що пропонує найвідоміші драми та мелодрами від 1+1.