Серіал “Волонтери” від телеканалу ТЕТ став претендентом на національну кінопремію “Золота дзиґа”

Українська кіноакадемія оприлюднила довгий список претендентів на восьму національну кінопремію "Золота дзиґа", що присуджується за досягнення в розвитку кінематографа.

Серед пів сотні номінантів комедійний серіал “Волонтери” виробництва Drive Production. Його прем’єра відбулася на телеканалі ТЕТ у листопаді 2023 року, а продюсером і режисером виступили Наум Баруля та Андрій Бурлака. На “Золоту дзиґу” в категорії “Серіали” поряд з “Волонтерами” претендують ще дев’ять картин.

Серіал “Волонтери” – це десятки життєвих, приправлених гумором історій про надійний тил українських військових. Про сповнених ентузіазму українок та українців, які живуть за принципом: “Якщо ти не на фронті, ти – волонтер”.

Про тих, хто не втомлюється донатити, закривати збори, купувати, привозити, відправляти та діставати з-під землі все, що необхідно супергероям у пікселі. Це і подружні пари, і давні друзі, і нові знайомі, яких об’єднує велика спільна справа – волонтерство. Вони примудряються не лише допомагати, а й жартувати, закохуватися, з’ясовувати стосунки та підтримувати одне одного на крутих життєвих поворотах.

У серіалі “Волонтери” на телеканалі ТЕТ зіграли Ігор Ласточкін, Кирило Ганін, Станіслав Боклан з дружиною Наталією Кленіною, учасниці "Жіночого кварталу" – Ірина Сопонару, Олександра Машлятіна, Анастасія Оруджова, Аліна Блажкевич, хлопці з “Ветеранів космічних військ” – Веня, Куран, Дамницький – та інші зірки “Ліги Сміху”. Усі вони зібралися разом, щоб надихнути людей через екрани, адже серіал “Волонтери” про кожного з нас.

Імена переможців восьмої національної кінопремії "Золота дзиґа" стануть відомі у червні 2024 року. Тоді як уже з 1 квітня глядачі зможуть знову закохатися в актуальний комедійний серіал.

Дивіться “Волонтери” з понеділка по четвер о 19:00 і надихайтеся прикладом наших незламних людей разом з ТЕТ.