Серіал про таких різних, і таких рідних сестер: стала відома дата прем’єри серіалу “Зозулі” на телеканалі ТЕТ

Неймовірна прем’єра, що дихає життям

Телеканал ТЕТ оголосив дату прем’єри нового українського серіалу “Зозулі”. З 18 березня, з понеділка по четвер, о 19:00 дивіться ліричну комедію, що закохуватиме в історію трьох рідних і кардинально різних сестер, яких через багато років об’єднав батьківський дім і повномасштабне вторгнення. Серіал знято за підтримки держави.

Непередбачуваний як життя серіал “Зозулі” познайомить глядачів з модною дизайнеркою одягу Галею, яка звикла до розкоші та ритму столиці. Поміркованою вчителькою Оксаною, котра намагається жити по правді й нізащо не піддаватися емоціям. Та прямолінійною тренеркою з боксу Валею, що сліпо довіряє людям і завжди йде напролом. Усі вони зберуться разом у батьківському домі, щоб зрозуміти себе, розібратися у своїх почуттях і повернути сестринську любов.

“Зозулі” (робоча назва “Історія сестер”) став переможцем мистецького конкурсу на виробництво серіалів та фільмів сучасної тематики, виробництво яких профінансувала держава. Його режисером виступив Мирослав Латик, а головні жіночі ролі зіграли відомі українські акторки – Дар’я Трегубова, Карина Шереверова та Катерина Олос.

“Я граю старшу сестру Галину. Вона модний столичний дизайнер. У неї є наречений Тарасік, який вдвічі за неї молодший, але вона щиро його кохає. Галина побудувала успішну кар’єру у столиці й зараз змушена знову переїхати до свого маленького села, з якого колись починала свій шлях. Чи вдасться їй налагодити стосунки з сестрами? І взагалі як їй житиметься в цих умовах після столичної розкоші?” – заінтригувала Дар’я Трегубова.

Тоді як Катерина Олос називає свою героїню Валю “втіленням трушності”, а Карина Шереверова характеризує Оксану як “дуже правильну вчительку”, від якої варто очікувати багато цікавого.

“Зозулі” – серіал, який доведе, що коли все летить шкереберть, розібратися допоможуть рідний дім і рідні люди. З 18 березня на ТЕТ життєва прем’єра, яку не можна пропустити. Дивіться і закохуйтеся всією родиною з понеділка по четвер о 19:00.

Серіал “Зозулі” знято на замовлення державного підприємства “Мультимедійна платформа іномовлення України” (ДП “МПІУ”). Виробництво: ТОВ "ЕНЕРЖІФІЛЬМ".