На ТЕТ відбудеться прем’єра нового серіалу "Зозулі": історія трьох сестер, що підкорить ваші серця

Скоро на телеканалі ТЕТ покажуть нову неймовірну прем’єру – "Зозулі".

Серіал, який познайомить з новими героями та доведе, що коли все летить шкереберть, розібратися допоможуть найрідніші люди та закоханість у життя.

“Зозулі” – актуальна історія трьох рідних і кардинально різних сестер, які вважали, що їхні дороги вже ніколи не перетнуться, проте сталося інакше.


Вони не розмовляли багато років і були б раді не розмовляти ще стільки ж, але повномасштабне вторгнення раптово звело їх під одним дахом. Сестри Зозулі повернулися в батьківський дім з різних причин – хто йдучи за мрією, хто тікаючи від себе, хто від чужих страхів, та попри все вони розбиратимуться в собі, стосунках і минулому задля майбутнього.

Гламурна й самозакохана модельєрка Галя, яка марить увагою телекамер і розкішшю, вперта й поміркована вчителька Оксана, яка намагається нізащо не піддаватися емоціям, і прямолінійна та вольова боксерка Валя, яка звикла сліпо довіряти людям.

Це полум’яний мікс персонажів, який з першої серії закохає вас у разючу історію сімейства Зозуль.
 

Головні ролі в серіалі “Зозулі” зіграли незрівнянні українські акторки – Дар’я Трегубова, Карина Шереверова та Катерина Олос. На тернистому шляху самопізнання їхніх героїнь супроводжували коханці, друзі дитинства та нові знайомі, які випадково опинилися поряд і підставили плече. Їх втілили Роланд Мішко, Дмитро Рибалевський, Слава Бабенков та інші зірки серіалів.

Дивіться всією родиною непередбачувану прем’єру про таких різних, і таких рідних. Серіал, який дихає життям. “Зозулі” скоро на ТЕТ.
 

Серіал знято на замовлення державного підприємства “Мультимедійна платформа іномовлення України” (ДП “МПІУ”), робоча назва – “Історія сестер”.

Виробництво: ТОВ "ЕНЕРЖІФІЛЬМ