На Київстар ТБ з'явилися фільми та серіали від Amazon з українською озвучкою

На Київстар ТБ вперше серед українських ОТТ-платформ з'явився відеоконтент від Amazon. Популярні фільми та серіали в українській озвучці будуть доступні за підпискою

Віднедавна на Київстар ТБ українці можуть легально дивитися фільми та серіали українською мовою, створені на замовлення Amazon Prime. На платформі з'являться 11 фільмів та 3 серіали, а деякі з них уже доступні для перегляду. Зокрема, на Київстар ТБ можна переглянути перший сезон популярного серіалу «Дивовижна місіс Мейзл». Усього на глядачів чекає 5 сезонів, які з'являтимуться на платформі поступово.

Події в серіалі відбуваються в середині минулого століття в США. Надворі 1958 рік. Домогосподарка Міріам Мейзел живе на Манхеттені, виховує двох дітей і у всьому підтримує свого чоловіка Джоела, успішного бізнесмена. Одного разу життя Міріам перевертається «догори дриґом», після того, як вона дізнається, що Джоел зраджує їй з секретаркою. Напившись з горя, вона відправляється у клуб, де абсолютно несподівано відкриває у собі талант стендап-комікеси. 

Відразу після прем'єри першого епізоду серіалу у 2017 році він отримав численні позитивні відгуки кінокритиків та полюбився глядачам не тільки через гумор і гарні діалоги, а й через прекрасну роботу художників з костюмів і декораторів.

Головну роль у серіалі зіграла американська акторка Рейчел Броснаген, раніше відома за роллю в «Картковому будинку». Саме за роль місіс Мейзл у 2018 році вона отримала «Золотого глобуса». 

Українською мовою місіс Мейзл озвучила акторка озвучування та дубляжу Марина Локтіонова, яка вже понад 16 років дарує свій голос різним кіноперсонажам. Саме вона озвучила Герміону Ґрейнджер в останніх частинах «Гаррі Поттера». Марина розповіла, як працювала над озвучуванням перших серій:

«Ми працюємо в режимі реального часу: є текст, є відео, в мене є тайм-коди. Я чую репліки і відповідно читаю. Я не готуюся до цього процесу вдома, не маю текстів. Я приходжу на роботу й одразу читаю».

Акторка відзначає, що над «Дивовижною місіс Мейзл» їй сподобалося працювати.

«Мені цікаво працювати над цим серіалом, тому що чим якісніший матеріал, чим професійніші актори знімаються, тим і важче з одного боку, і цікавіше працювати з іншого. Моя героїня місіс Мейзл дуже різностороння. У серіалі відбувається трансформація персонажа: від "дівчинки-квіточки" вона перетворюється на самодостатню жінку, яка переживає трагедію в своєму житті й це реалізується в її творчості»,  — розповіла Марина Локтіонова.  

Озвучку на замовлення Київстар ТБ здійснює 1+1 Production. Так, Київстар ТБ інвестувала кошти у власну українську озвучку фільмів та серіалів від Amazon. 

«Українськомовний контент завжди був і залишається пріоритетним для Київстар ТБ. Ми є  лідером серед ОТТ-платформ за кількістю контенту, виготовленого в Україні, і намагаємося забезпечувати користувачів якісною озвучкою міжнародного контенту. На Київстар ТБ завжди є щось нове для українського глядача, які б жанри та теми це не були», — прокоментував СЕО Київстар ТБ Павло Рибак.

Також, окрім «Дивовижної місіс Мейзл», на Київстар ТБ можна подивитися такі фільми від Amazon, як драматичне фентезі «Блаженство», романтичний фільм жахів за участі Тімоті Шаламе «Разом з кістками», ромком «Поїздка до Америки-2», бойовик-трилер «7500» та науково-фантастичний бойовик «Війна завтрашнього дня»

Переглянути фільми та серіали Amazon можна з будь-якого пристрою: зі смартфону, ноутбуку, планшету або Smart TV. Для цього потрібно завантажити додаток, який доступний для користувачів будь-яких мобільних операторів та інтернет-провайдерів, та оформити підписку на Київстар ТБ за пакетами «Базовий», «Сімейний» або «Преміум HD». Також користувачі можуть підключити Суперсилу Київстар ТБ у тарифі Київстар, що не потребує жодних доплат. 

Довідково:

Київстар ТБ — спільний проєкт 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа кіно та телебачення, що надає користувачам доступ до сотень тисяч годин вітчизняного та закордонного контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує ексклюзивні допрем’єрні покази проєктів. Платформа нараховує понад 400 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 тис. фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу. Дізнавайтеся більше про новинки на платформі в телеграм-каналі «Кіно для ТБ».