Грішниці та праведниці на модному рингу

Грішниці та праведниці на модному рингу - це щось новеньке

Новий сезон «Богині шопінгу. Батли за патли» не перестає дивувати. Незаймана мусульманка Емма, любителька секс-вечірок Лаума та борщагівська принцеса Емілі завзято боролися за титул «богині».

Імена дівчат дуже незвичайні, хоч і не у всіх вони справжні. Але пропустимо цей момент, аби нікого не образити.

Ух, і завдання дівчатам випало — зібрати образ на хрестини. Мало того, що дівчата не без гріха, та ще й різного віросповідання. Модниці хоч і впоралися із завданням, але короткі сукні та леопардові піджаки так і манили себе купити.

Шопінг пройшов для дівчат дуже пізнавально, адже вони й «на кортанах» навчилися сидіти і дізналися, що острів Майорка знаходиться не в Києві.

Перемогу у модній сутичці здобула Емма. Хоч це випробування суперечило її принципам, дівчина впоралася краще за конкуренток.

Емма — 22-річна незаймана дівчина, яка не розуміє чому так сталося. Дівчина не носить хіджаб, займається тверком та викладає відверті фотографії в Інстаграм. Переможниця мріє стати співачкою та вже записала пісню, яку взяли у ротації на радіо. Нехай титул «богині шопінгу» принесе дівчині удачу і ще не одну пісню.

«Богиня шопінгу. Батли за патли» руйнує стереотипи Дивись новий сезон по будням о 17:00.