Ведучий "Ближче до зірок" Нікіта Добринін озвучив персонажа в яскравому мультфільмі "Переліт"

Нова анімаційна пригода на великих екранах. Цього Різдва вирушайте в яскраву сімейну подорож в оригінальній історії "Переліт"

У захопливу мандрівку вирушили й харизматичні зірки дубляжу: ведучий шоу "Ближче до зірок" на каналі ТЕТ й інфлюенсер Нікіта Добринін, ведуча ранкового проєкту "Сніданок. Вихідний" Валентина Хамайко та ведуча ранкового шоу "Ранок Вдома" Лілія Ребрик.

Енергійну та сміливу Пам, яка завжди надихає родину відкривати щось нове, здублювала Лілія Ребрик. Саме завдяки її запалу перната родина вирушає в небачену досі мандрівку. Відома телеведуча, яка має великий досвід дубляжу, ділиться емоціями:

"Мені неймовірно близька моя героїня, адже, як і вона, я по життю оптимістка. Попри всі обставини, в яких ми зараз знаходимося, я намагаюся відшукати радість у кожному дні і заряджати нею оточуючих. У нашій родині я такий собі wi-fi, який передає енергію дітям. І мені здається, що у мене це непогано виходить".

Ведуча ранкового проєкту "Сніданок. Вихідний" Валентина Хамайко подарувала свій голос турботливій та дбайливій Еллі — мамі, яка закликає головних героїв летіти разом з їхньою сім’єю на Ямайку. Телеведуча впевнена, що чимало родин впізнають себе у новій анімаційні пригоді, тому що мандрівка з дітьми — це завжди окремий вид емоцій, до яких потрібно бути готовим. 

"Це вже не перший мій досвід дубляжу, проте він завжди хвилюючий. Окрім того, що потрібно вловити характер свого героя, важливо не забувати і про техніку та дикцію. Тож перші хвилини завжди стискає від хвилювання. Та коли процес пішов, ловиш кожну деталь, занурюєшся у свого персонажа і намагаєшся пропустити роль крізь себе".

Ведучий проєкту "Ближче до зірок" на телеканалі ТЕТ Нікіта Добринін перевтілився у харизматичного та яскравого йога-гуру Ґуґу:

"Здублювати роль було моєю давньою мрією, тож коли отримав пропозицію приєднатися до дубляжного касту, неймовірно зрадів! Для мене ця історія про захопливу першу подорож родини, де є певні вагання, проте разом з тим передчуття чогось яскравого та нового".

Про свого героя телеведучий відгукується із неабияким захватом: "Ґуґу неймовірно харизматичний персонаж, тож я прагнув максимально передати його характер на екрані. Було непросто перевтілитися в геть іншого героя, проте разом з режисером дубляжу нам вдалося знайти потрібну емоцію. І хоча глядач цього не побачить, але сподіваюся відчує наскільки синхронно ми навіть рухалися з моїм Ґуґу, дублюючи роль. Тож обов’язково йдіть в кіно, щоб почути моє перевтілення!"

 

СХОЖІ НОВИНИ