Ти можеш потрапити в космос!

ТЕТ оголошує національний відбір до Першої української космічної місії

Телеканал ТЕТ разом з компанією UKRAINIAN SPACE Х оголошує початок національного відбору астронавтів до Першої української космічної місії. Основний склад команди вже визначено, проте на борту шаттлу лишилось ще декілька вільних місць. Компанія UKRAINIAN SPACE Х вирішила запросити до місії декількох учасників з числа простих українців. 

З дитинства мріяв стати астронавтом? Зачаровано спостерігаєш за пусками ракет Ілона Маска? Якщо це так, то саме зараз настав час, коли твоя неймовірна мрія може стати реальністю. 

Для того, аби взяти участь у відборі, тобі потрібно записати відео-візитку. Твоя мета — переконати компетентне журі в тому, що саме твоя кандидатура необхідна команді Першої української космічної місії. Візитка має буде опублікована на твоїй особистій сторінці в Інстаграм. Відео має складатися з трьох частин:

  1. Розкажи трохи про себе: ім’я, рід діяльності та інше.
  2. Повідай про те, чому ти хочеш полетіти в космос.
  3. Запропонуй своїм підписникам долучитися до відбору та відмічай у підпису під постом телеканал ТЕТ.

Відбір триватиме до 15 жовтня та складатиметься з декількох етапів. Нагадаємо також, що саме зараз на офіційній сторінці Першої української космічної місії триває конкурс на найкращу українську назву для команди астронавтів. 

Слідкуй за оновленнями на нашому сайті, аби бути в курсі всіх останніх новин української космонавтики та приймати активну участь у створенні її новітньої історії.