На що б витратив 50 тисяч Юрій Ткач

Юрій Ткач, суддя легендарного гумористично-розважального шоу «Розсміши коміка» на ТЕТ, уявив, на що б він витратив головний приз учасників.

Телеканал ТЕТ вже в лютому покаже новий сезон гумористично-розважального шоу «Розсміши коміка». Суддя проєкту Юрій Ткач зізнався, на що б витратив приз в 50 тисяч. 

«Якби я зараз виграв 50 тисяч, то частину віддав би у благодійний фонд або допоміг би комусь окремо. Інше — на родину. Ну, і трошки на їжу…», — поділився планами на уявний приз Ткач.  

Крім того, популярний комік поділився секретом, як розсмішити коміка:

«Все просто: треба дуже круто пожартувати. Все!», — зізнався Юрій.

Юрій Ткач запевнив, що у новому сезоні шоу «Розсміши коміка» буде багато цікавих і нестандартних коміків і вже знайомих та улюблених зірок. 

«Розсміши коміка» — це справжній конкурс талантів, у якому кожен охочий може випробувати себе в гуморі та отримати гроші. Головне завдання учасників — розсмішити коміків-суддів. За 10 років свого існування шоу стало улюбленим гумористично-розважальним проєктом українців. 

У першому сезоні на ТЕТ учасники будуть смішити відомих українських коміків: Євгена Кошового та Юрія Ткача. Популярний співак, ведучий шоу, Володимир Дантес слідкуватиме за усмішками суддів. 

Дивимося гумористично-розважальне шоу «Розсміши коміка» у лютому на телеканалі ТЕТ!