Зародження стосунків відомих пар

Чи існує кохання у зірок з першого погляду? Чи знайомляться знаменитості на вулицях, у пабах, на вечірках? Чи закохуються лише на зйомках чергового фільму?

Колсон Бейкер та Меган Фокс

Колсон та Меган познайомилися у 2020 році під час зйомок детективного трилера «Північ на злаковому полі». У січні 2022 Бейкер зробив пропозицію акторці, після чого вони випили кров один одного, з'єднавши таким чином душі воєдино. Для Меган це вже другий шлюб. Вона була одружена з американським актором Брайаном Остіном Гріном і народила йому трьох синів.

 

Каньє Вест та Джулія Фокс

Пара познайомилася напередодні Нового року. Знаменитості закохалися одне в одного з першого погляду. Каньє влаштував дівчині романтичну фотосесію і підготував їй величезну кімнату з одягом, щоб Джулія змогла обрати те, що їй до вподоби. Проте, репер досі перебуває в офіційному шлюбі з Кім Кардаш'ян і виховує з нею чотирьох дітей.

Вілл Сміт і Джада Пінкетт

Вілл Сміт зі своєю майбутньою дружиною познайомилися на зйомках серіалу «Принц із Беверлі Хіллз» у 1994 році. Через три роки після знайомства закохані побралися. Пара у шлюбі вже 25 років і виховує двох дітей.

 

Блейк Лайвлі та Райан Рейнольдс

Блейк і Райан познайомилися на зйомках фільму у 2010 році та відразу закохалися один в одного. Райан через кілька місяців розлучився зі Скарлетт Йоханссон і одружився з Блейк у 2011 році. Зараз у подружжя дві доньки, Інес та Джеймс.

Принц Гаррі та Меган Маркл

Гаррі та Меган познайомила спільна подруга, влаштувавши їм побачення наосліп. Через рік після першої зустрічі пара оголосила про заручини та зіграла розкішне королівське весілля.

Анджеліна Джолі та Бред Пітт

Актори познайомилися на зйомках фільму «Містер та місіс Сміт». Спочатку вони недолюблювали один одного, але потім у пари зав'язався службовий роман. На цій ноті Бред розлучився з Дженніфер Еністон, з якою був одружений 5 років.

 

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек

Історія кохання Дженніфер і Бена почалася у далекому 2001 році, під час зйомок фільму «Джильї». Проте весілля так і не відбулося через розрив. Актори багато лаялися і не могли порозумітися. Уже через 20 років у Дженніфер Лопес і Бена Аффлека знову закрутився роман. Закохані відкрито про це говорять і діляться з підписниками спільними фотографіями в соціальних мережах.