Яскрава кіноп’ятниця на ТЕТ

Сьогодні в ефірі “Ерагон” та “Не погрожуй Південному централу”

Не встигли ми змигнути оком, як робочий тиждень пролетів і залишив по собі купу ідей, присмак перемоги та втому. Настав час зробити собі подарунок. А який подарунок в цей похмурий день може бути кращим за затишний вечір в компанії гарного кіно та відерця попкорну? Правильно, лише вечір в компанії ТЕТ! Сьогодні ми підготували для тебе дві круті стрічки, які неодмінно піднімуть настрій, подарують релакс та допоможуть яскраво зустріти вихідні.

О 21:00 дивись “Ерагон” — американську екранізацію однойменного роману-фентезі. Разом з ТЕТ ти вирушиш у чарівну країну Алагейзію, в якій живуть ельфи, гноми та інші казкові створіння. Головний герой стрічки — хлопець на ім’я Ерагон. Він — останній з роду колись могутніх вершників драконів. Разом із своїм вірним помічником Ерагон має перемогти у великій війні та звільнити країну від тирана.

А о 23:00 ми подивимось запальну комедію “Не погрожуй Південному централу, попиваючи апельсиновий сік у своєму кварталі”. Молодий афроамериканець на прізвисько Попільничка переїжджає до свого батька, який мешкає в Південному централі, Лос-Анджелес. Герой пишається тим, що вони з батьком виглядають на один вік, більш того, його аніскільки не бентежить те, що він старший за свого предка на два роки. Тут Попільничка знайомиться зі своїм кузеном на прізвисько Лок Дог. Родич героя є справжнім гангстером та колекціонує зброю. В його арсеналі є все – від пістолетів та автоматів до ядерної боєголовки. Все це потрібно Локу Догу “для самозахисту”. Тепер головний герой має обрати: чи буде він приєднуватися до банди кузена, чи лишиться “просто добрим чорношкірим”.