Ялинка бажань ТЕТ

Ми запитали у читачів Instagram-сторінки ТЕТ про їхні новорічні бажання і склали з них новорічну ялинку.

Цього року бажаємо миру та чистого неба над головою. Мабуть, найважливіше побажання. Ми всі з нетерпінням чекаємо, коли наші захисники та захисниці зможуть повернутися в теплі домівки. 

Також хочемо більше подорожувати. Наприклад, на Мальдіви чи у Львів. Або неважливо куди, але з друзями поруч. Подорожі дозволяють розвіятися, розширити кругозір та заново полюбити місце, де ти живеш. 

Були й мрії ближче до землі. Цьогоріч 11-класники та магістри, за традицією, хочуть успішно скласти ЗНО. ТЕТ впевнений, що у всіх вийде пройти тест на високий бал, і бажає бути впевненими у своїх силах та старанно готуватися. 

І що, ніхто не побажав кохання? Звісно побажав, про таке неможливо забути. Кохання, завжди взаємного та світлого у 2019 та наступних роках.

Пліч-о-пліч з коханням йде побажання дружби. Хтось хоче подружитися з людьми, які подобаються, інші просто мріють про гарних друзів. Вірні та надійні френди — це друга сім’я, яку ти обираєш сам. 

А ще нам дуже приємно, що багато з вас мріє працювати на ТЕТ. Ми завжді раді новим друзям в команді, тому чекаємо резюме на відкриті вакансії тут

Мріємо про міцне здоров’я. Про це вже доведеться турбуватися самому, не переїдати і хоч іноді займатися спортом. Ялинка бажань може хіба що замотивувати. 

Про розваги ніхто не забув, на ялинці ТЕТ є побажання побачити продовження “Вечірки”, “Зірконавтів”, “Одного разу під Полтавою” та інших. Слідкуй за анонсами ТЕТ в розділі “Новини”, обіцяємо у 2019 році багато вибухових прем’єр та продовжень знайомих телепрограм. 

І фінальне побажання — зустрітися з героями улюблених серіалів на ТЕТ. Хтозна, можливо хтось з наших глядачів та читачів сам стане зіркою одного з них? 

Ялинка бажань ТЕТ готова. Залишилося лише запалити гірлянду та підняти келих шампанського за здійснення мрій. Ми впевнені, що все так і буде, головне — вірити.