Вийшов перший трейлер серіалу «Місячний лицар» від Marvel

Нещодавно в мережі з'явився трейлер нового серіалу від Marvel «Місячний лицар», прем'єра якого відбудеться 30 березня.

Перший комікс про Місячного лицаря вийшов у тираж у 1975 році, але вже цієї весни шанувальники всесвіту Marvel зможуть насолодитися шестисерійним серіалом.

Сюжет серіалу розгортається навколо Стівена Гранта, працівника сувенірної крамниці, якого щодня мучать провали в пам'яті. Несподівано для себе, чоловік усвідомлює, що в його тілі живе найманець Марк Спектор.

Місячний лицар, він же Спектор, має безліч особистостей, а продавець сувенірів — одна з них. Здатність перевтілюватися допомагає супергерою під час розслідувань, але забирає в нього багато сил та енергії. Він сам часто не може зрозуміти хто він: водій таксі, світський лев, посланець Всевишнього чи звичайний хлопець. На сьогодні мало відомо про те, які події розвиватимуться в серіалі, оскільки багато персонажів залишилися не розкритими, а сюжетних ліній у трейлері показали лише декілька.

Однак кілька фактів про Місячного лицаря нам відомі, лови, щоб бути в курсі передісторії:

  • Марк Спектор отримав безліч здібностей завдяки світлу Місяця. До них відносяться: підвищена витримка, нічне бачення, геніальний інтелект, влучність та дар бути невидимим при місячному світлі.
  • Чутки про появу в серіалі Перевертня та Дракули ходять уже декілька років. У трейлері можна побачити, що персонаж, з яким бореться головний герой, швидше за все Перевертень.
  • Французький актор Гаспар Ульєль зіграв ворога Місячного лицаря.
  • Спочатку на роль головного персонажа розглядали Деніела Редкліффа.

Головні ролі виконали: Гаспар Ульєль, Оскар Айзек, Ітан Хоук, Мей Каламаві, Емілі Ванкемп та інші.